Μάβερικς: Εξετάζουν το ενδεχόμενο να «παρκάρουν» για φέτος τους Ντόνσιτς και Ίρβινγκ

Οι Ντάλας Μάβερικς σκέφτονται να αποσύρουν για τα εναπομείναντα παιχνίδια της σεζόν τους Λούκα Ντόνσιτς και Καϊρί Ίρβινγκ με σκοπό να μείνουν εκτός play-in, με φόντο του NBA Draft 2023.

Μάβερικς: Εξετάζουν το ενδεχόμενο να «παρκάρουν» για φέτος τους Ντόνσιτς και Ίρβινγκ

Οι Μάβερικς καλούνται να πάρουν μια πολύ δύσκολη απόφαση ενόψει της δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα του NBA αλλά και του... NBA Draft 2023.

Σύμφωνα με τον έγκριτο δημοσιογράφο του Athletic, Σαμς Σαράνια, οι Τεξανοί εξετάζουν το ενδεχόμενο να κρατήσουν εκτός των επόμενων παιχνιδιών τους Λούκα Ντόνσιτς και Καϊρί Ίρβινγκ, μετά το νέο κάζο κόντρα στους Ατλάντα Χοκς (132-130, κ.δ. 123-123).

Η ομάδα του Ντάλας βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 11η θέση της Δύσης με ρεκόρ 37-42, δηλαδή βρίσκονται εκτός της ζώνης του play-in tournament.

Ο λόγος που οι ιθύνοντες των Μάβερικς εξετάζουν την επιλογή να τελειώσει η σεζόν για αυτούς από τις 9 Απριλίου (όταν και τελειώνουν οι αναμετρήσεις της regular season), είναι ότι έχουν στην κατοχή τους ένα protected pick πρώτης δεκάδας για το NBA Draft 2023, το οποίο και θέλουν να αξιοποιήσουν στο μέγιστο βαθμό.