Tόμπσον: "Θέλω να μείνω για πάντα στους Ουόριορς"

Ο Κλέι Τόμπσον μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, αρκετές ομάδες θα θελήσουν να τον αποκτήσουν, αλλά ο Αμερικανός γκαρντ τόνισε πως θέλει να μείνει για πάντα στους Ουόριορς. 

Tόμπσον: "Θέλω να μείνω για πάντα στους Ουόριορς"

Οι Γκόλντεν Στείτ Ουόριορς είναι η νέα μεγάλη δύναμη στο ΝΒΑ. Μετρούν τέσσερις σερί τελικούς στο πρωτάθλημα, στο οποίο έχουν κατακτήσει τρεις τίτλους σε αυτό το διάστημα και διαθέτουν με διαφορά το πιο ισχυρό ρόστερ στην διοργάνωση. Πλέον, στην... παρέα προστέθηκε και ο κορυφαίος σέντερ, ΝτεΜάρκους Κάζινς.

Το επόμενο καλοκαίρι όμως, μένει ελεύθερος ο Κλέι Τόμπσον. Ο εκ των κορυφαίων σουτέρ στον κόσμο, ο οποίος αποτελεί βασικό γρανάζι της μηχανής του Γκόλντεν Στέιτ, ρωτήθηκε για το μέλλον του, τονίζοντας πως θα ήθελε να μείνει για πάντα στους Ουόριορς.

Συγκεκριμένα, σχολίασε τα εξής: "Συνήθως όταν έρχεται η free agency, κάποιος παίκτης ψάχνει για μια κατάσταση παρόμοια με αυτή στην ομάδα μου. Νιώθω υπέροχα εδώ.

Κοιτάζω τριγύρω στο γήπεδο και βλέπω ότι ήμουν και εγώ μέλος για να χτιστεί όλο αυτό τριγύρω. Να βρεθεί η ομάδα εδώ που είναι. Και αυτό μου δίνει επιπλέον κίνητρο. Θέλω να παραμείνω Ουόριορς στο υπόλοιπο της καριέρας μου,

Είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα μου να φτάσει στην κατάκτηση και άλλων πρωταθλημάτων. Αυτός είναι ο στόχος μου... Δεν σκέφτομαι κάτι άλλο!»