Ουίγκινς: «Όταν σε χρειάζεται η οικογένειά σου, έχει πάντα προτεραιότητα»

Ο Άντριου Ουίγκινς σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο μεγάλο διάστημα αποχής του από τις υποχρεώσεις των Ουόριορς, τονίζοντας πως η οικογένειά του θα έχει πάντα προτεραιότητα για αυτόν.

Ουίγκινς: «Όταν σε χρειάζεται η οικογένειά σου, έχει πάντα προτεραιότητα»

Ο Άντριου Ουίγκινς επέστρεψε στις προπονήσεις των Ουόριορς, όπως είχε προαναγγείλει ο προπονητής των μαχητών, Στιβ Κερ, και πλέον θέτει εαυτόν διαθέσιμο ενόψει της post season του NBA.

Ο 28χρονος φόργουορντ απουσίαζε το τελευταίο διάστημα λόγω της σοβαρής ασθένειας που αντιμετωπίζει ο πατέρας του, Μίτσελ (που είχε αγωνιστεί και στην Ελλάδα, σε Μίλωνα, Σπόρτινγκ και Πανιώνιο).

Ο Ουίγκινς σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο διάστημα απουσίας του από τα παρκέ, τονίζοντας πως πάντα θα έχει για τον ίδιο προτεραιότητα η οικογένειά του, χωρίς ωστόσο να θέλει να αναφερθεί σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Υπενθυμίζουμε ότι μέχρι πρόσφατα δεν είχε γίνει γνωστός ο λόγος που απουσίαζε ο Ουίγκινς από τις υποχρεώσεις των Ουόριορς.

«Όταν βρίσκεσαι σε μια συγκεκριμένη κατάσταση και σε χρειάζεται η οικογένειά σου, όταν έχει ανάγκη την φροντίδα και την αγάπη σου, αυτή είναι η προτεραιότητα για μένα. Η καριέρα μου και όλα τα άλλα περνάνε σε δεύτερη μοίρα για μένα και πάντα έτσι θα είναι. Ένιωσα τις τελευταίες μέρες πως κάποια πράγματα έχουν τακτοποιηθεί, έστω κι αν δεν έχουν λυθεί πλήρως, για να επιστρέψω», δήλωσε ο φόργουορντ της ομάδας του Σαν Φρανσίσκο.

Ο Ουίγκινς έχει να αγωνιστεί από τις 13 Φεβρουαρίου, αλλά σύντομα θα είναι σε θέση να ενισχύσει την ομάδα του Στιβ Κερ, που παλεύει να κρατηθεί σε θέση playoffs και να μην αναγκαστεί να παίξει στα play in.