Κερ για Ουίγκινς: «Πιστεύω πως φέτος θα επιστρέψει»

Ο Στιβ Κερ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην κατάσταση του Άντριου Ουίγκινς, τονίζοντας πως ο Αμερικανός είναι πιθανό να επιστρέψει την τρέχουσα σεζόν.

Κερ για Ουίγκινς: «Πιστεύω πως φέτος θα επιστρέψει»

Αισιοδοξία επικρατεί στο στρατόπεδο των Ουόριορς όσον αφορά τον Άντριου Ουίγκινς.

Ο προπονητής των «μαχητών», Στιβ Κερ, σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην κατάσταση του Αμερικανού φόργουορντ, ο οποίος απουσιάζει εδώ και 40 παιχνίδια, εξαιτίας ενός προσωπικού θέματος το οποίο δεν έχει μοιραστεί.

Ο Κερ εξέφρασε την πεποίθηση του πως ο Ουίγκινς θα επιστρέψει τη φετινή σεζόν, τονίζοντας ωστόσο πως δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία για την επάνοδό του, ούτε είναι σίγουρο πως θα είναι σε κατάσταση να αγωνιστεί άμεσα.

«Υπάρχει ελπίδα, αλλά είναι, υποθέτω, αόριστη, γιατί δεν ξέρουμε. Από εκεί και πέρα, μόλις επιστρέψει, το τεχνικό μας τιμ θα μπορεί να τον αξιολογήσει και να δει πού βρίσκεται», τόνισε ο προπονητής των Ουόριορς.

Ο 28χρονος φόργουορντ της ομάδας του Σαν Φρανσίσκο υπέγραψε τετραετή επέκταση συμβολαίου τον περασμένο Οκτώβριο και μετράει κατά μέσο όρο 17,1 πόντους, 5,0 ριμπάουντ και 2,3 ασίστ σε 37 αγώνες αυτή τη σεζόν.