Σίξερς: Έντονη ανησυχία για Εμπίντ και Χάρντεν

Ο προπονητής των ΣίξερςΝτοκ Ρίβερς, δεν έχει στην διάθεσή του το τελευταίο διάστημα τον Τζέιμς Χάρτνεν, λόγω ενοχλήσεων στον αριστερό αχίλλειο, ενώ είδε να αποχωρεί τραυματίας από την αναμέτρηση κόντρα στους Μπουλς και ο Τζόελ Εμπίντ.

Σίξερς: Έντονη ανησυχία για Εμπίντ και Χάρντεν

Ανησυχία επικρατεί στο στρατόπεδο των Σίξερς λίγο πριν την έναρξη των play-off του NBA!

Η ομάδα της Φιλαδέλφεια είδε τον Τζέιμς Χάρντεν να αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα ενοχλήσεις στον αχίλλειο του αριστερού του ποδιού, γεγονός που τον κράτησε εκτός από τον τελευταίο αγώνα κόντρα στους Μπούλς.

Την ίδια ώρα, ο Τζόελ Εμπίντ μετά από 16' συμμετοχής στην αναμέτρηση κόντρα στους «ταύρους» αποχώρησε τραυματίας, καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη δεξιά γάμπα.

Ωστόσο, όπως έκαναν γνωστό αμερικανικά δημοσιεύματα, η έξοδος του Εμπίντ από το παιχνίδι έγινε κυρίως για προληπτικούς λόγους, ενόψει των τριών επόμενων κρίσιμων εκτός έδρας αναμετρήσεων, ενάντια σε Ουόριορς, Σανς και Νάγκετς.

Όσον αφορά τον Χάρντεν, τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα, καθώς ο προπονητής της ομάδας, Ντοκ Ρίβερς, δήλωσε:

«Δεν θέλουμε να παίξει αν έχει ενοχλήσεις. Αν πονάει αρκετά, δεν θα τον βάλω ούτε στο επόμενο παιχνίδι. Είμαστε σε αυτό το σημείο. Αν ήταν νωρίτερα μέσα στη χρονιά, θα λέγαμε πως όλοι παίζουν. Έχουμε όμως πάει στα πλέι οφ δύο συνεχόμενες χρονιές με τραυματισμούς. Και όλοι μάθαμε, όλοι ξέρουμε ότι δεν κερδίζεις στα πλέι οφ αν οι βασικοί σου παίκτες δεν είναι υγιείς. Οπότε θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να είμαστε υγιείς».