Μπρουκς για τα πρόστιμα του NBA: «Είναι απλώς χαρτιά»

Ο Ντίλον Μπρουκς τιμωρήθηκε την περασμένη εβδομάδα με πρόστιμο 35.000 δολαρίων και πλέον υπολογίζεται πως από το ξεκίνημα της καριέρας του στο NBA έχει χάσει πάνω από 514.000 δολάρια σε τιμωρίες και στερήσεις μισθών.

Μπρουκς για τα πρόστιμα του NBA: «Είναι απλώς χαρτιά»

Η κακή διαγωγή σε συνδυασμό με τον εκρηκτικό χαρακτήρα του Ντίλον Μπρουκς υπολογίζεται πως του έχουν στερήσει πάνω από 514.000 δολάρια σε πρόστιμα και κρατήσεις μισθών, από το 2017 που μπήκε στον μαγικό κόσμο του NBA.

Ο φόργουορντ των Γκρίζλις μόνο την τρέχουσα περίοδο έχει χάσει 248.242 δολάρια από πρόστιμα ή στερήσεις μισθών και όταν κλήθηκε να σχολιάσει αυτή την τεράστια απώλεια χρημάτων απάντησε υπεροπτικά: «… σιγά, είναι απλά χαρτιά».

Ο Μπρουκς τιμωρήθηκε μόλις την περασμένη εβδομάδα με πρόστιμο 35.000 δολαρίων επειδή απώθησε κάμεραμαν στον αγώνα του Μέμφις με το Μαϊάμι.

Στην αναμέτρηση της Τρίτης (21/3) ενάντια στους Μάβερικς συμπλήρωσε τον αριθμό-ρεκόρ των 18 τεχνικών ποινών φέτος και βάσει των κανονισμών του ΝΒΑ ένας παίκτης τιμωρείται με αποκλεισμό ενός αγώνα όταν συμπληρώσει 16 τεχνικές ποινές και μετά κάθε δύο επιπλέον τεχνικές ποινές που δέχεται, οπότε αναμένεται να απουσιάσει και από την αναμέτρηση κόντρα στους Ρόκετς (23/3, 2:00).