Γκαρνέτ: «Δεν είναι ο Γιάννης ο καλύτερος παίκτης των Μπακς, αλλά ο Χόλιντεϊ»

Ο Κέβιν Γκαρνέτ σε δηλώσεις που αναμένεται να συζητηθούν, χαρακτήρισε τον Τζρου Χόλιντεϊ ως τον κορυφαίο παίκτη των Μιλγουόκι Μπακς, καθώς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έλειψε αρκετά από το δεύτερο μισό της σεζόν.

Γκαρνέτ: «Δεν είναι ο Γιάννης ο καλύτερος παίκτης των Μπακς, αλλά ο Χόλιντεϊ»

Ο Κέβιν Γκαρνέτ είχε ως καλεσμένο στο podcast του τον άλλοτε συμπαίκτη του στους Σέλτικς, Πολ Πιρς, με τους δύο να έρχονται σε αντιπαράθεση για το ποιος είναι ο κορυφαίος παίκτης των Μπακς.

Λίγο η σύγκριση πολλών μεταξύ του «KG» και του Γιάννη Αντετοκούνμπο, λίγο οι προ μηνών δηλώσεις του προπονητή των Χοκς, Μακ Μίλαν, όπου ανέφερε πως ο «Greek Freak» παίζει όσο καλά έπαιζε και ο θρύλος των Σέλτικς, φαίνεται πως οδήγησαν τον Κέβιν Γκαρνέτ να ισχυριστεί πως ο κορυφαίος παίκτης των «ελαφιών» δεν είναι ο Έλληνας σταρ, αλλά ο Τζρου Χόλιντεϊ.

«Τον βλέπεις να μαρκάρει τον Ντι'Αρον Φοξ. Θα πάρει μεγάλα τρίποντα, είναι ο καλύτερος παίκτης των Μπακς. Οδηγεί την ομάδα όταν χρειάζεται. Ο Γιάννης δεν ήταν εκεί σε αρκετά παιχνίδια λόγω τραυματισμού» τόνισε αρχικά ο Γκαρνέτ.

Οι δηλώσεις του βετεράνου NBAer εξέπληξαν όπως ήταν αναμενόμενο τον Πιρς, ο οποίος διαφώνησε με τα όσα άκουσε, με τον Γκαρνέτ τότε να αλλάζει τα λεγόμενα του, αναφέροντας πως ο Χόλιντεϊ είναι ο καλύτερος παίκτης της ομάδας του Μάικ Μπουντενχόλζερ στο δεύτερο μισό και όχι σε ολόκληρη την σεζόν.