ΜακΜίλαν: «Ο Αντετοκούνμπο είναι σαν τον Γκαρνέτ, είναι αδύνατο να τον κλειδώσεις»

Ο προπονητής των Ατλάντα Χοκς και άλλοτε παίκτης των Σονικς, Νέιτ ΜακΜίλαν, μιλώντας στην εκπομπή Rick n' Roll της COSMOTE TV, αναφέρθηκε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο τον οποίο μάλιστα συνέκρινε με τον Κέβιν Γκαρνέτ.

ΜακΜίλαν: «Ο Αντετοκούνμπο είναι σαν τον Γκαρνέτ, είναι αδύνατο να τον κλειδώσεις»

Ο Νέιτ ΜακΜίλαν παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Rick n' Roll της COSMOTE TV και δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο πάθος και την νοοτροπίο νικητή του Γιάννη Αντετοκούνμπο, τονίζοντας πως του θυμίζει πάρα πολύ τον Κέβιν Γκαρνέτ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο άλλοτε άσος των Σόνικς:

Είχες μια φανταστική καριέρα, ως αμυντικός, ως παίκτης και ακολούθως ως προπονητής. Ποιο είναι το μυστικό για τον «κλειδώσεις» τον Γιάννη Αντετοκούνμπο;

«Δεν μπορείς να τον κλειδώσεις. Έχω τόσο μεγάλο σεβασμό για το παιχνίδι του, από τη στιγμή που έχω κοουτσάρει απέναντί του.

Ο παίκτης με τον οποίο θα τον συνέκρινα στη λίγκα είναι ο Κέβιν Γκαρνέτ. Ο λόγος έχει να κάνει με το πάθος που δείχνει για το παιχνίδι σε άμυνα και επίθεση.

Δίνει κάθε «ίντσα» του εαυτού του όταν βρίσκεται στο παρκέ, κάθε δευτερόλεπτο.

Όταν έχεις έναν αθλητή με το ταλέντο του Γιάννη και με την προσπάθεια που αυτός καταθέτει σε άμυνα και επίθεση, κάθε δευτερόλεπτο της δράσης του, είναι φοβερά δύσκολο…. το να είσαι ένας τέτοιος παίκτης».

Σε εξέπληξε το ότι έπαιξε στους τελικούς μετά τον τραυματισμό του στη σειρά των playoffs απέναντι σε σας το 2021;

«Δεν με εξέπληξε διότι περιμέναμε πως θα έκανε ότι μπορούσε, ώστε να καταστεί υγιής, να παίξει και να βοηθήσει την ομάδα του.

Δεν είναι ο παίκτης τον οποίο θα βλέπαμε στο ΝΒΑ να μην θέλει να αγωνιστεί. Θέλει να το κάνει αυτό, είναι «πεινασμένος» για να είναι ο καλύτερος, είναι «πεινασμένος» για να αποδεικνύει ποιος είναι σε κάθε του παρουσία στο παρκέ ότι είναι ο καλύτερος και πως η ομάδα του είναι η καλύτερη.

Για να το δείξει αυτό επέστρεψε τότε και πέτυχε, αφού οι Μπακς πήραν το πρωτάθλημα. Ούτως ή άλλως έχει υπάρξει ο MVP.

Συναντάς ωραίες εκπλήξεις όταν κοουτσάρεις απέναντί του, βλέπεις την προσπάθεια που πάντα κάνει».