Σπουδαία διάκριση για τον Γιάννη από το ESPN!

Στην τέταρτη θέση της σχετικής λίστας του με τους κορυφαίους παίκτες του NBA κατατάσσει το αμερικανικό δίκτυο τον Έλληνα φόργουορντ. 

Σπουδαία διάκριση για τον Γιάννη από το ESPN!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποτελεί έναν από τους κορυφαίους και πιο αναγνωρίσιμους παίκτες του NBA. Μια ακόμα σπουδαία διάκριση για τον "Greek Freak" ήρθε να επιβεβαιώσει του λόγου το αληθές: Το αμερικανικό δίκτυο ESPN, σε αφιέρωμά του, κατατάσσει τον Γιάννη στην τέταρτη θέση της λίστας με τους σπουδαιότερους παίκτες της Λίγκας. Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα ότι βρίσκεται ψηλότερα από μερικά κορυφαία ονόματα του αμερικανικού μπάσκετ.

Ο σταρ των Μπακς έκανε «άλμα» πέντε θέσεων, αφού στο αντίστοιχο περσινό αφιέρωμα βρισκόταν στην ένατη θέση της σχετικής κατάταξης. Πλέον ο Έλληνας μπασκετμπολίστας βρίσκεται πίσω από τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, τον Στέφ Κάρι και τον Τζέιμς Χάρντεν, ενώ μοιράζεται την τέταρτη θέση μαζί με τον Κέβιν Ντουράντ.

Πάντα σύμφωνα με το ESPN, ο 23χρονος φόργουορντ έχει καταφέρει να ξεπεράσει all-stars όπως τον Άντονι Ντέιβις (Πέλικανς), ο οποίος βρίσκεται στην έκτη θέση και τον Ράσελ Ουέστμπρουκ (Θάντερ) που είναι έβδομος. Πίσω από τον Γιάννη βρίσκεται ο Καουάι Λέοναρντ (Ράπτορς), ο Τζοέλ Εμπίντ (Σίξερς), αλλά και ο Ντέμιαν Λίλαρντ (Μπλέιζερς).

«Με τον Λεμπρόν Τζέιμς να έχει φύγει για το Λος Άντζελες, είναι ώρα να αναδειχθεί ο Greek Freak βασιλιάς στην Ανατολή. Ο Αντετοκούνμπο έχει εξελιχθεί σε μια ασταμάτητη επιθετική δύναμη, βελτιώνοντας το ποσοστό ευστοχίας του και τους μέσους όρους πόντους του κάθε χρόνο μετά τη ρούκι σεζόν του. Το μακρινό του σουτ είναι ακόμη ανύπαρκτο, αλλά ο 23χρονος μπορεί να μην το χρειάζεται. Κυριαρχεί στη ρακέτα σε επίπεδα Σακίλ Ο’ Νιλ, έχοντας περίπου 27 πόντους κατά μέσο όρο την περασμένη σεζόν, τέταρτος στη σχετική λίστα στο ΝΒΑ. Το ερώτημα είναι αν μπορεί να κουβαλήσει τους Μπακς, κάτι που φαίνεται από τη δυσκολία των Μπακς να περάσουν τον πρώτο γύρο των play offs μετά το 2001», αναφέρει το αφιέρωμα στον "Greek Freak".