Ντουράντ για Μπάρκλεϊ και Ο' Νιλ: «Δεν χρειάζομαι την αναγνώρισή τους»

«Πυρά» εξαπέλυσε ο Κέβιν Ντουράντ κατά όσων του ασκούν κριτική, μεταξύ των οποίων είναι και οι πρώην ΝΒΑers, Τσαρλς Μπάρκλεϊ και Σακίλ Ο' Νιλ.

Ντουράντ για Μπάρκλεϊ και Ο' Νιλ: «Δεν χρειάζομαι την αναγνώρισή τους»

Το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του με την φανέλα των Σανς πραγματοποίησε ο Κέβιν Ντουράντ την Πέμπτη (02/03), πετυχαίνοντας 23 πόντους, 6 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2 τάπες στην νίκη επί των Χόρνετς (105-91).

Ο "KD" σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Yahoo Sports» μίλησε για την κριτική που του ασκείται κατά καιρούς, μετά τις αποφάσεις του να αλλάζει ομάδες, ενώ αναφέρθηκε και στους πρώην ΝΒΑers και νυν σχολιαστές, Τσαρλς Μπάρκλεϊ και Σακίλ Ο' Νιλ, αναφέροντας μεταξύ άλλων, πως δεν τον νοιάζει να έχει την αναγνώριση από εκείνους.

«Σε αυτό το σημείο λένε ότι πρέπει να πάω να παίξω με τον Σκουτ Χέντερσον και να κερδίσω ένα πρωτάθλημα για να μου δώσουν μετά τα εύσημα. Δεν χρειάζομαι την αναγνώρισή σας, ούτε την αναγνώριση από τον Μπάρκλεϊ, ούτε από τον Σακίλ Ο'Νιλ. Δεν χρειάζεται να με ξαναδείτε να παίζω αν δεν είστε στο πλευρό μου. Δεν θα σταματήσω να κάνω αυτό που κάνω. Ο καθένας έχει την άποψή του. Αυτό δεν θα με σταματήσει με το πως προσεγγίζω το παιχνίδι.

Δεν χρειάζεται να κοουτσάρω καμία ομάδα. Ό,τι κάνουμε το κάνουμε μαζί. Ο Μόντι Γουίλιαμς είναι ο προπονητής. Ο GM έφτιαξε την ομάδα και το ρόστερ. Εγώ απλά πρέπει να βγαίνω και να παίζω μπάσκετ. Αυτή είναι η δουλειά μου»,
δήλωσε ο 34χρονος σταρ των Σανς.