NBA: Απολογήθηκε για το no-call στον Λεμπρόν Τζέιμς η Ένωση Διαιτητών

Η Ένωση Διαιτητών απολογήθηκε δημόσια μέσω ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το no-call πάνω στον ΛεΜπρόν Τζέιμς που στοίχησε την ήττα στους Λέικερς κόντρα στους Σέλτικς.

NBA: Απολογήθηκε για το no-call στον Λεμπρόν Τζέιμς η Ένωση Διαιτητών

Χαμός επικρατεί στον μαγικό κόσμο του NBA με την χθεσινή (29/1) ήττα των Λέικερς από τους Σέλτικς.

Στο φινάλε της 4ης περιόδου και με το σκορ να είναι ισόπαλο (105-105), ο Λεμπρόν Τζέιμς πήρε την τελευταία επίθεση για τους "λιμνανθρώπους" και ο Τζέισον Τέιτουμ του έκανε ένα εξόφθαλμο φάουλ, το οποίο ωστόσο δεν δόθηκε από τους διαιτητές.

Ο Άντονι Ντέιβις σε δηλώσεις του έκανε λόγο για κλοπή, ενώ ο Πάτρικ Μπέβερλι είχε πάει κατά την διάρκεια του αγώνα με μια φωτογραφική μηχανή στους διαιτητές για να διαμαρτυρηθεί.

Ο Λεμπρόν Τζέιμς ανήρτησε βίντεο στο οποίο φαίνεται ξεκάθαρα η παράβαση, κάνοντας ταγκ τον Τέιτουμ και γράφοντας ειρωνικά: «Ωραίο μπλοκ».

Μια μέρα αργότερα η Ένωση Διαιτητών απολογήθηκε με μια ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάτι που δεν έχει επαναληφθεί ξανά, ακόμα και όταν είχαν υπάρξει παρόμοια ή χειρότερα σφυρίγματα.

Αναλυτικά η ανάρτηση των διαιτητών αναφέρει:

«Όπως όλοι, έτσι και οι διαιτητές κάνουν λάθη. Κάναμε ένα στο τέλος του χθεσινού αγώνα και αυτό μας δημιουργεί πόνο στο στομάχι. Αυτή η φάση θα μας βαραίνει και θα προκαλέσει άυπνες νύχτες καθώς προσπαθούμε να είμαστε οι καλύτεροι διαιτητές που μπορούμε»