Φουρνιέ για Εμπίντ: «Εάν επιλέξει την εθνική Γαλλίας, θα γίνουμε τρομερά ανταγωνιστικοί»

Ο Εβάν Φουρνιέ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Mundo Deportivo, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο ο Τζοέλ Εμπίντ να αγωνιστεί με την εθνική Γαλλίας, δηλώνοντας πως θα τον υποδεχτεί με ανοιχτές αγκάλες.

Φουρνιέ για Εμπίντ: «Εάν επιλέξει την εθνική Γαλλίας, θα γίνουμε τρομερά ανταγωνιστικοί»

Ο Τζόελ Εμπίντ έχει εκδηλώσει στο παρελθόν την επιθυμία του να αγωνιστεί με την εθνική Γαλλίας, γεγονός που τον οδήγησε τον περασμένο Ιούλιο να αποκτήσει τη γαλλική υπηκοότητα.

Ο Καμερουνέζος σέντερ ωστόσο, λίγο αργότερα, τον Σεπτέμβριο, έβγαλε και αμερικάνικο διαβατήριο, χωρίς κανείς να γνωρίζει σε ποια εθνική ομάδα θα επιλέξει να αγωνιστεί τελικά, παρά τα γαλλικά δημοσιεύματα που είναι ξεκάθαρα πως θα αγωνιστεί με τους "τρικολόρ".

Ο Εβάν Φουρνιέ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Mundo Deportivo, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να ενταχθεί ο Εμπίντ στο ρόστερ της ομάδας, τονίζοντας πως κάτι τέτοιο θα ήταν πολύ θετικό και θα έκανε την Γαλλία τρομερά ανταγωνιστική.

«Ο Tζοέλ Εμπίντ μαζί μας; Θα δούμε. Πήρε την αμερικανική υπηκοότητα, αλλά δεν νομίζω ότι θα παίξει για τις ΗΠΑ. Εάν επιλέξει τη Γαλλία, θα είναι ευπρόσδεκτος. Θα τον υποδεχτούμε με ανοιχτές αγκάλες. Θα είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί με έναν άλλο ψηλό που έρχεται. Έχουμε κάτι ιδιαίτερο που χτίζεται»., δήλωσε συγκεκριμένα ο Γάλλος γκαρντ των Νιου Γιορκ Νικς.