Πρώτος στην ψηφοφορία του All Star Game ο Γιάννης Aντετοκούμπο μόνο πίσω από τον Λεμπρόν!

Oλοταχώς για αρχηγός της Ανατολής στον αγώνα Αll Star Game οδεύει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που είναι πρώτος στις ψήφους στην Περιφέρεια, υπολειπόμενος μόνο του Λεμπρόν Τζέιμς απ' όλους τους παίκτες της λίγκας.

Πρώτος στην ψηφοφορία του All Star Game ο Γιάννης Aντετοκούμπο μόνο πίσω από τον Λεμπρόν!

Toν Κέβιν Ντουράντ πέρασε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην ψηφοφορία για το Αll Star Game και όντας πρώτος, πλέον στις προτιμήσεις των φιλάθλων ανάμεσα στους παίκτες της Ανατολικής περιφέρειας οδεύει ολοταχώς ώστε να είναι εκείνος που θα ηγηθεί της ομάδας στον αγώνα επίδειξης.

Ο αστέρας της Εθνικής μας (και των Μπακς) υπολειπόταν του άσου των Νετς, ωστόσο όπως ενημέρωσε η λίγκα, πλέον προηγείται στην περιφέρεια του, έχοντας 5.970.196 ψήφους, 132.014 παραπάνω από τον «KD»!

Αυτό σημαίνει πως αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά μέχρι το Σάββατο (21/1), όταν και θα κλείσει η ψηφοφορία, ο Αντετοκούνμπο θα είναι και πάλι αρχηγός στο All Star Game, κάτι που θα συμβεί για τρίτη φορά, μετά από αυτές του 2019 και του 2020.

Συνολικά, μάλιστα, ο Γιάννης είναι δεύτερος σε ολόκληρο το ΝΒΑ σε ψήφους, όντας πίσω μόνο από τον Λεμπρόν Τζέιμς, που έχει ξεπεράσει τις 6.5 εκατ. ψήφους και θα είναι, όπως συμβαίνει πάντα, ο κορυφαίος σε όλο το ΝΒΑ στο τέλος της ψηφοφορίας.

Υπενθυμίζουμε πως ο «Βασιλιάς» (των Λέικερς και του μπάσκετ) έχει υπάρξει αρχηγός και τις πέντε φορές που ισχύει το φορμάτ και το ίδιο αναμένεται να γίνει και φέτος.