Κλίπερς: Θέλουν να ανταλλάξουν τον Τζον Γουόλ λίγο πριν την trade deadline

Οι Λος Άντζελες Κλίπερς σκοπεύουν να ανταλλάξουν τον Τζον Γουόλ και έχουν βγει στην αγορά για point guard. 

Κλίπερς: Θέλουν να ανταλλάξουν τον Τζον Γουόλ λίγο πριν την trade deadline

Ο Τζον Γουόλ αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τους Λος Άντζελες Κλίπερς ως ένα μεγάλο στοίχημα. Όπως όλα δείχνουν η υπομονή της ομάδας από την Καλιφόρνια δεν πρόκειται να εξαντληθεί, αφού ενόψει του deadline των ανταλλαγών στις 9 Φεβρουαρίου αναζητούν τον τρόπο να παραχωρήσουν τον πρώην γκαρντ των Γουάσινγκτον Γουίζαρντς και Χιούστον Ρόκετς.

Οι Καλιφορνικέζοι έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στην αγορά ενός center που θα πλαισιώσει τους Ίβιτσα Ζούμπατς και Μόουζες Μπράουν, με σκοπό να υπάρχει μεγαλύτερο βάθος στο ρόστερ για να καταφέρουν να πάμε μακριά στα playoffs, εάν και εφόσον συμμετάσχουν σε αυτά.

Ο Γουόλ φέτος έχει αγωνιστεί σε 34 αγώνες και μετράει 11.4 πόντους, 2.7 ριμπάουντ και 5.2 ασίστ, αγωνιζόμενος για 22.2 λεπτά ανά αγώνα.

Από την άλλη μεριά, οι Κλίπερς έχουν εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον και για την απόκτηση (με ανταλλαγή) του Μάικ Κόνλεϊ. Εάν οι ομάδα του Λος Άντζελες παραχωρήσει τον Τζον Γουόλ, δημιουργεί αυτομάτως χώρο στο ρόστερ της για τον Αμερικανό γκαρντ των Γιούτα Τζαζ,ενώ σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο Μαρκ Στέιν του ESPN, ο Κόνλεϊ είναι ο νούμερο ένα στόχος των Κλίπερς.

Ο Κόνλεϊ μετρά 34 ματς φέτος με τη φανέλα της Γιούτα και έχει 10.2 πόντους, 7.5 ασίστ, 2.1 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο κατά μέσο όρο. Ένας παίκτης με μεγάλη εμπειρία στο ΝΒΑ με πολυετή παρουσία στους Γκρίζλις, εκεί που κάποτε είχε το μεγαλύτερο συμβόλαιο σε ολόκληρο το ΝΒΑ.