Στιβ Κερ: «Ο Κάρι είναι ο Τζόρνταν της σύγχρονης εποχής»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Στιβ Κερ σε αμερικανικό μέσο, έπλεξε το εγκώμιο του Στεφ Κάρι, χαρακτηρίζοντας τον Μάικλ Τζόρνταν της σύγχρονης εποχής.

Στιβ Κερ: «Ο Κάρι είναι ο Τζόρνταν της σύγχρονης εποχής»

Μετά την νίκη των Γουόριορς απέναντι στους Γουίζαρντς (127-118), ο προπονητής της ομάδας του Γκόλντεν Στέιτ, Στιβ Κερ, εκθείασε τον σούπερ σταρ της ομάδας Στεφ Κάρι. Συγκεκριμένα, τον αποκάλεσε τον Μάικλ Τζόρνταν της σύγχρονης εποχής.

«Είναι ο Μάικλ Τζόρνταν της σύγχρονης εποχής. Όταν αγωνιζόμουν για τους Μπουλς, έβλεπα συνέχεια τους οπαδούς των αντιπάλων ομάδων να φοράνε τις εμφανίσεις του Μάικ όπως και να τον αποκαλούν MVP όσο έπαιζε, το ίδιο γίνεται και με τον Στεφ. Ο κόσμος ενθουσιάζεται όταν τον βλέπει να αγωνίζεται, θεωρώ ότι είναι ο τρόπος παιχνιδιού του και το πόσο ταπεινός είναι σαν άνθρωπος. Όπου και να είμαστε οι πάντες τον χειροκροτούν και τον συγχαίρουν, και είναι λογικό γιατί ποτέ κανείς δεν έχει ξαναδεί κάτι παρόμοιο. Είναι πραγματικά καταπληκτικός», τόνισε ο Κερ.

Ο 34χρονος άσος τελείωσε τον χθεσινό αγώνα με 41 πόντους, 7 ριμπάουντ και 2 ασίστ. Στην φετινή σεζόν μετράει 29,3 πόντους, 6,4 ριμπάουντ και 6,3 ασίστ εκτελώντας παράλληλα με 49% στα σουτ εντός πεδιάς και 42% από τα 7.25. Ο μόνος λόγος που δεν είναι στην κουβέντα για το βραβείο του MVP, είναι γιατί οι «πολεμιστές» βρίσκονται στην 7η θέση της Δυτικής περιφέρειας και ο ίδιος είχε χάσει αρκετά παιχνίδια λόγω του τρυαματισμού στον ώμο.