«Σπόντα» Ίρβινγκ για Χάρντεν: «Φέτος λείπουν οι ίντριγκες από τα αποδυτήρια»

Σε δηλώσεις του ο Κάιρι Ίρβινγκ εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την διαχείριση της απουσίας του Κέβιν Ντουράντ από τους Νετς, τονίζοντας πως μεταξύ άλλων παίζει σημαντικό ρόλο πως δεν υπάρχουν ίντριγκες στα αποδυτήρια.

«Σπόντα» Ίρβινγκ για Χάρντεν: «Φέτος λείπουν οι ίντριγκες από τα αποδυτήρια»

Ο Κάιρι Ίρβινγκ παραχωρώντας συνέντευξη σε αμερικανικό μέσο "πέταξε καρφιά" κατά του Τζέιμς Χάρντεν, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως απουσιάζουν από τα φετινά αποδυτήρια των Μπρούκλιν Νετς οι ίντριγκες.

Πιο συγκεκριμένα ο "Uncle Drew" δήλωσε: «Φέτος δεν υπάρχουν ίντριγκες στα αποδυτήρια, το γεγονός αυτό είναι πολύ θετικό. Επίσης, βοηθάει το ότι είμαι και εγώ παρών σε σχέση με πέρσι που λόγω της κατάστασης μου με το εμβόλιο ήμουν μια μέσα μια έξω»

Οι Νετς διανύουν μια πολύ καλή σεζόν και σίγουρα φάινονται πιο "δεμένοι" σαν σύνολο συγκριτικά με την περσινή χρονιά. Η ομάδα του Μπρούκλιν βρίσκεται αυτή την στιγμή στην δεύτερη θέση της Ανατολικής Περιφέρειας έχοντας ρεκόρ 27-15.

Η ανταλλαγή του Χάρντεν στους Σίξερς φαίνεται πως έχει κάνει καλό και στις δύο ομάδες, αφού και η ομάδα της Φιλαδέλφεια βρίσκεται ανάμεσα στις κορυφαίες του πρωταθλήματος.