Κέβιν Λοβ: «Οι Καβαλίερς να αποσύρουν τη φανέλα του Ίρβινγκ»

Την απόσυρση της φανέλας του Κάιρι Ίρβινγκ - όταν αυτός σταματήσει - ζήτησε από τους Καβαλίερς ο Κέβιν Λοβ

Κέβιν Λοβ: «Οι Καβαλίερς να αποσύρουν τη φανέλα του Ίρβινγκ»

Την υπέρτατη τιμή που μπορεί να κάνει μια ομάδα για παίκτη της που έχει συνδεθεί με την ιστορία της ζήτησε από τους Καβς για τον Ίρβινγκ ο Κέβιν Λοβ.

Ο φόργουοντ-σέντερ δήλωσε χαρακτηριστικά πως ο χαρισματικός γκαρντ έχει πετύχει το πιο ιστορικό σουτ στην ιστορία του συλλόγου στους τελικούς του 2016 κόντρα στους Ουόριορς, όντας καταλυτικός στη μεγάλη ανατροπή της σειράς από το 1-3 στο 4-3 και την κατάκτηση του πρωταθλήματος, το πρώτο και μοναδικό στην ιστορία του Κλίβελαντ.

«Αναμφίβολα, οι Κάβαλιερς πρέπει να αποσύρουν τη φανέλα του Ίρβινγκ μόλις ολοκληρωθεί η καριέρα του. Δεν τίθεται καν θέμα για εμένα. Η φανέλα του πρέπει να αποσυρθεί. Έβαλε το σημαντικότερο σουτ στην ιστορία του συλλόγου και ένα από τα πιο σημαντικά σουτ στην ιστορία των τελικών του ΝΒΑ. Αν αναλογιστεί τι σήμαινε αυτό το σουτ για την πόλη, την κληρονομιά εκείνου και του Λεμπρόν, αλλά και το γεγονός ότι ήταν κόντρα σε μια ιστορική ομάδα των Γουόριορς», ανέφερε ο Κέβιν Λοβ.

O Ίρβινγκ αγωνίστηκε για έξι σεζόν στους Καβς (2011-2017), έχοντας 21.6 πόντους και 5.5 ασίστ κατά μέσο όρο, στα 381 παιχνίδια που φόρεσε τη φανέλα της!