Τέιτουμ: «Όταν πατάω στο παρκέ νιώθω ο καλύτερος παίκτης»

Ο Τζέισον Τέιτουμ μοιράστηκε την πεποίθησή του ότι "είναι ο καλύτερος παίκτης όταν βρίσκεται στο παρκέ", σε ερώτηση δημοσιογράφου αναφορικά με τους πολυτιμότερους παίκτες, έπειτα το νικηφόρο πέρασμα των Σέλτικς από το Λος Άντζελες.

Τέιτουμ: «Όταν πατάω στο παρκέ νιώθω ο καλύτερος παίκτης»

Οι Σέλτικς έπειτα από ένα συγκλονιστικό αγώνα που κρίθηκε στην παράταση κόντρα στους Λέικερς, επέστρεψαν στις νίκες επικρατώντας με 122-118.

Ο Τζέισον Τέιτουμ για άλλο ένα παιχνίδι με την φανέλα των Κελτών ήταν ο κορυφαίος του παρκέ σκοράροντας 44 πόντους με 5/10 τρίποντα και πετυχαίνοντας το καλάθι του αγώνα που έστειλε το ματς στην παράταση, δίπλα στα 9 ριμπάουντ και τις 6 ασίστ.

Μιλώντας στο τέλος του ματς ο σταρ της Βοστώνης δήλωσε πως είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να βρίσκεις τον τρόπο να επιστρέψεις, ενώ συμπλήρωσε για το για το καλάθι που έστειλε το παιχνίδι στον έξτρα χρόνο: «Έχασε δύο βολές (σ.σ Άντονι Ντέιβις), είμασταν πίσω με 2 και προσπάθησα να βρω τη σωστή γωνία, να πάω στο σημείο μου και να πάρω το σουτ».

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για την συζήτηση που γίνεται αναφορικά με τους πολυτιμότερους παίκτες ο Τέιτουμ απάντησε: «Νιώθω ότι είμαι ο καλύτερος παίκτης όταν πατάω στο παρκέ, αλλά είναι κάποιοι εξαιρετικοί παίκτες στη Λίγκα φίλε. Ξέρω ότι προπονούμαι, αλλά προσπαθώ να παίρνω κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, να συνεχίσουν οι νίκες και το σωστό "χτίσιμο" και όλα θα έρθουν» και αποχαιρέτησε μέσα σε ιαχές MVP.