Κερ: "Άγνωστο το πότε θα επιστρέψει ο Κάζινς"

Οι Ουόριορς έκαναν το "μπαμ" φέτος με την απόκτηση του ΝτεΜάρκους Κάζινς, ο οποίος όμως δεν έχει ακόμη αναρρώσει πλήρως από τον τραυματισμό του και ο Στιβ Κερ αναμένει με αγωνία την επιστροφή του. 

Κερ: "Άγνωστο το πότε θα επιστρέψει ο Κάζινς"

Οι πρωταθλητές Γκόλντεν Στέιτ Ουόριρος έκαναν το "μπαμ" φέτος στο μεταγραφικό παζάρι, καθώς στο ήδη ισχυρό ρόστερ τους, προσέθεσαν έναν ακόμη σπουδαίο παίκτη πρώτης γραμμής, όπως τον ΝτεΜάρκους Κάζινς. Ο 28χρονος σέντερ, όμως, ο οποίος στο παρελθόν φόρεσε τις φανέλες των Κινγκς και Πέλικανς, έχασε ένα μεγάλο μέρος της σεζόν, καθώς τραυματίστηκε στον αχίλλειο.

Ο ΝτεΜάρκους Κάζινς έκανε επέμβαση τον περασμένο Γενάρη, έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό τον τραυματισμό του, αλλά ακόμη δεν είναι έτοιμος ώστε να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση. Για το πότε ο αθλητής θα γυρίσει στα παρκέ, πήρε θέση ο προπονητής των Ουόριορς, Στιβ Κέρ, λέγοντας τα εξής: «Είναι σε καλό δρόμο η κατάσταση του, πάει σύμφωνα με το πρόγραμμα. Αλλά πέρα από αυτό, δεν υπάρχει τίποτα. Καμία πρόβλεψη. Είναι άγνωστο το πότε θα επιστρέψει. Ειδικά με τον αχίλλειο, πρέπει να περιμένεις και να δεις πως ανταποκρίνεται κι ο παίκτης, μόλις μπει στο παρκέ και κινείται σε φουλ ταχύτητα»