Σίμονς εναντίον 76ερς: «Δεν με στήριξαν με το πρόβλημα ψυχικής υγείας»

Ο Μπεν Σίμονς εξαπέλυσε μύδρους κατά των Φιλαδέλφεια 76ερς, κατηγορώντας τους για τεράστια αμέλεια σχετικά με το ψυχολογικό πρόβλημα του αντιμετώπισε. 

Σίμονς εναντίον 76ερς: «Δεν με στήριξαν με το πρόβλημα ψυχικής υγείας»

Άκρως αποκαλυπτικός ήταν ο Μπεν Σίμονς αναφορικά με την παρουσία τους στους Φιλαδέλφεια 76ερς, σε κουβέντα που είχε με τον πρώην συμπαίκτη του Τζέι Τζέι Ρέντικ στο podcast «The Old Man & the Three».

Ειδικότερα, ο νεοαποκτηθείς από τους Νετς παίκτης, επεσήμανε πως στην Φιλαδέλφεια δεν του φέρθηκαν καθόλου καλά, αφού είχαν αποφασίσει να μην τον βοηθήσουνστα διάφορα προβλήματα που είχε.

Αναλυτικά όσα είπε για την κατάσταση που βίωσε:

«Δεν ένιωσα ότι πήρα βοήθεια από προπονητές, συμπαίκτες, δεν θα πω όλους τους συμπαίκτες, γιατί υπάρχουν σπουδαίοι τύποι σε αυτήν την ομάδα που είναι φίλοι μου, αλλά δεν ένιωσα ότι το κατάλαβαν και ήταν απλώς ένα δύσκολο μέρος για μένα.

Στην πραγματικότητα μίλησα με τον γιατρό πριν από την προπόνηση. Του είπα, «γιατρέ, δεν είμαι έτοιμος. Διανοητικά, δεν είμαι έτοιμος. Παρακαλώ απλά να το καταλάβετε». Προσπάθησα να τον ενημερώσω πριν, και μου είπε, «λοιπόν, θα σε βάλω ούτως ή άλλως». Λέω «Εντάξει».

Μου είπε να μπω μέσα. Τον κοίταξα. Πρώτα από όλα, κανείς δεν το κάνει αυτό. Το κάνεις επίτηδες. Και έτσι ένιωσα κι εγώ. Φαίνεται ότι όλοι προσπαθούν να συνεννοηθούν μαζί μου τώρα. Με τιμωρούν επειδή δεν σηκώνω βάρη, αλλά σωματικά είμαι ένα από τα πιο δυνατά παιδιά στην γ@##!η ομάδα.

Έτσι τώρα μου επιβάλλουν πρόστιμο για μικρά πράγματα. Ήταν απλώς μια συσσώρευση. Προφανώς, δεν χειρίστηκα τα πράγματα με τον σωστό τρόπο, αλλά, επίσης, δεν το έκανε ούτε η ομάδα, και οι άνθρωποι που είχαν αυτή τη δύναμη».


Για το γεγονός ότι θα παίξει δίπλα στους αστέρες Κέβιν Ντουράντ και Κάιρι Ίρβινγκ:

«Θα είναι άρρωστο. Δεν μπορώ να περιμένω», είπε σχετικά και κατέληξε: «Είμαι τόσο ενθουσιασμένος. Πήρα ένα νέο νούμερο, νέα φανέλα. Ανυπομονώ για αυτό. Νομίζω ότι έχουμε μια εκπληκτική ομάδα. Νομίζω ότι αν τα καταφέρουμε όλα μαζί, θα είμαστε οι πρωταθλητές. Αυτός είναι ο τελικός στόχος».