Θάντερ: Χάνει τη σεζόν ο Χόλμγκρεν

Σημαντικό πλήγμα για τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ καθώς το νούμερο 2 του NBA Draft 2022, Τσετ Χόλμγκρεν, χάνει τη σεζόν με τραυματισμό στο πόδι. 

Θάντερ: Χάνει τη σεζόν ο Χόλμγκρεν

Ο Τσετ Χόλμγκρεν τραυματίστηκε στο δεξί πόδι το περασμένο Σάββατο (20/8) με τις πρώτες εκτιμήσεις να μιλούν για ρήξη συνδέσμων.

Τελικά οι χειρότεροι φόβοι των ανθρώπων των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ επιβεβαιώθηκαν, καθώς διαγνώστηκε κάκωση τύπου Lisfranc στο δεξί του πόδι και θα χάσει όλη τη σεζόν 2022-23, σύμφωνα με τον Adrian Wojnarowski.

Ο πρώην άσος του Πανεπιστημίου της Γκονζάγκα θεωρείται από τα επόμενα μεγάλα κεφάλαια στο μαγικό κόσμο του NBA και ο τραυματισμός αυτός θα αναβάλει για ένα χρόνο την εξέλιξη του στο κορυφαίο πρωτάθλημα.

«Σίγουρα είμαστε απογοητευμένοι με αυτό που συνέβη στον Τσετ, ειδικά αν αναλογιστούμε τον ενθουσιασμό του να πατήσει παρκέ με τους συμπαίκτες του.

Ξέρουμε ότι ο Τσετ έχει μια μεγάλη καριέρα μπροστά του μέσα από τον οργανισμό μας και την κοινότητα της Οκλαχόμα. Ένα από τα πράγματα που μας ενθουσίασε κατά την επιλογή του Τσετ (σ.σ. στο Draft) ήταν η συγκέντρωση και η αφοσίωσή του.

Περιμένουμε να δείξει την ίδια επιμονή όλο αυτό διάστημα που θα δουλεύουμε μαζί με στόχο την αποκατάστασή του», δήλωσε ο General Manager των Θάντερ, Σαμ Πρέστι.