Τζάκσον για Πολ Τζορτζ: «Με βλέπετε χαρούμενο επειδή ο αδελφός μου με έσωσε»

Ο Ρέτζι Τζάκσον αναφέρθηκε στο διάστημα που αγωνιζόταν στους Πίστονς, αποκαλύπτοντας ότι ετοιμαζόταν να αποσυρθεί, όταν εμφανίστηκε ο Πολ Τζορτζ και οι Κλίπερς.

Τζάκσον για Πολ Τζορτζ: «Με βλέπετε χαρούμενο επειδή ο αδελφός μου με έσωσε»

Ο Ρέτζι Τζάκσον έμεινε ελεύθερος από τους Πίστονς τον Φεβρουάριο του 2020 και, όπως αποκάλυψε, ετοιμαζόταν να αποσυρθεί από τα παρκέ σε ηλικία 30 ετών.

Τότε ήρθαν στον δρόμο του οι Κλίπερς και τον απέκτησαν, ενώ είχε προηγηθεί και ένα τηλεφώνημα από το Πολ Τζορτζ, τον οποίο ο Τζάκσον ευγνωμονεί: «Η ζωή μου, ο λόγος που με βλέπετε χαρούμενο είναι επειδή ο αδελφός μου με έσωσε. Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι οι Κλίπερς θα με πάρουν. Εγώ τον απέρριψα και μου ξαναείπε ότι θα με πάρουν.

Ετοιμαζόμουν να αποσυρθώ. Ήμουν εντάξει με τον εαυτό μου. Το πρώτο διάστημα δεν ήμουν καλός και δεν έπαιζα πολύ όταν πήγα στους Κλίπερς. Μετά όμως ξεπέρασα τον τραυματισμό μου. Έπαιζα με καλύτερους συμπαίκτες και δεν έπρεπε να κάνω τόσα πολλά».

Κλείνοντας, ο σταρ των Κλίπερς μίλησε για το διάστημα που πέρασε στο Ντιτρόιτ: «Όταν ήμουν στο Ντιτρόιτ αρχικά περνούσα καλά. Ο οργανισμός όμως δεν ήταν καλά. Δεν είχαμε πολλές επιτυχίες, αλλά μπήκαμε στα playoffs όταν ήμουν εκεί. Την ίδια περίοδο όμως είχα διάφορους τραυματισμούς. Άρχισα να αμφιβάλλω για τον εαυτό μου και δεχόμουν κριτική. Άρχισα να με αμφισβητώ. Έφτασα σε ένα σημείο που ελπίζω να μην φτάσει κανείς από εσάς, όπου μου στέρησαν την χαρά του παιχνιδιού. Για αυτό ήθελα να αποσυρθώ».