Νικς: Τραβάνε το σκοινί στην κόντρα τους με τα ΜΜΕ, παρουσίασαν τoν Μπράνσον χωρίς δημοσιογράφους

Οι Νικς παρουσίασαν το μεγαλύτερό τους μεταγραφικό απόκτημα, Τζέιλεν Μπράνσον, χωρίς την παρουσία δημοσιογράφων, δίνοντας συνέχει στη διαμάχη τους με τα ΜΜΕ.

Νικς: Τραβάνε το σκοινί στην κόντρα τους με τα ΜΜΕ, παρουσίασαν τoν Μπράνσον χωρίς δημοσιογράφους

Η απόκτηση του Τζέιλεν Μπράνσον με τετραετές συμβόλαιο ύψους 110 εκατ. δολαρίων είναι η κορυφαία μεταγραφική κίνηση των Νικς εδώ και χρόνια.

Η επίσημη παρουσίαση του παίκτη ωστόσο πραγματοποιήθηκε χωρίς την παρουσία δημοσιογράφων στη συνέντευξη Τύπου, αφού ουδείς έλαβε πρόσκληση, πέραν των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας και του δημοσιογράφου Μπιλ Πίντο, ο οποίος όμως ελέγχεται από την ομάδα της Νέας Υόρκης!

Οι Νικς έδωσαν έτσι συνέχεια στην κόντρα τους με τα αμερικανικά ΜΜΕ. Τα τελευταία χρόνια ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Τζέιμς Ντόλαν, βρίσκεται σε διαρκή διαμάχη με τα Μέσα ενημέρωσης λόγω της κριτικής που δέχεται για την διαχείριση του Οργανισμού.

Ως αποτέλεσμα, οι παροχές και οι προσκλήσεις που δίνονται σε δημοσιογράφους είναι όλο και λιγότερες, γεγονός που εντείνει την ένταση μεταξύ των δύο πλευρών.

Η ομάδα της Νέας Υόρκης έχει δεχθεί και πρόστιμο από το NBA για τον τρόπο που μεταχειρίζεται τα ΜΜΕ, όμως η κόντρα τους οξύνεται, αντί να αμβλύνεται, και με κινήσεις όπως αυτή η κατάσταση δεν πρόκειται να βελτιωθεί.