GM Κινγκς για Βεζένκοφ: «Τον βλέπουμε να ταιριάζει με Σαμπόνις & Φοξ»

Ο Σάσα Βεζένκοφ το σκέφτεται για ΝΒΑ, αναμένει την πρόταση των Κινγκς, με τον GM του Σακραμέντο να δείχνει πως υπολογίζει τον Βούλγαρο φόργουορντ.

GM Κινγκς για Βεζένκοφ: «Τον βλέπουμε να ταιριάζει με Σαμπόνις & Φοξ»

Ο Σασα Βεζένκοφ δεν έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του. Απαντά διπλωματικά και δείχνει να περιμένει την πρόταση των Κινγκς. Η προοπτική να παίξει μπάσκετ στις ΗΠΑ δείχνει να τον ενδιαφέρει αρκετά. Ο Βούλγαρος πάουερ-φόργουορντ δεν θα αγωνιστεί στο τουρνουά του ΝΒΑ (7-17/7) στο Λας Βέγκας, αλλά θα συναντηθεί με τους ανθρώπους της ομάδας εκεί και θα μιλήσουν.

Ο Σάσα Βεζένκοφ ναι μεν έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, μέχρι το 2024, σε αυτό προβλέπεται ”NBA Out”, με διορία μέχρι τις 20/7 . Δημοσίευμα στις ΗΠΑ κάνει λόγο για ”σίγουρο ενδιαφέρον από πλευράς Κινγκς να αποκτήσουν τον Βεζένκοφ” και επισημαίνει πως μπορεί να αποτελέσει έναν ακόμα σημαντικό επιθετικό πόλο για το Σακραμέντο.

”Ο Σάσα είναι ένας από τους καλύτερους σκόρερ, που έχουν φοβερό μέγεθος, σε μία από τις κορυφαίες λίγκες του κόσμου. Είναι ήδη παραγωγικός, αυτό μας το έκανε εύκολο.

Είναι ένας παίκτης, που βλέπουμε να ταιριάζει με τον Ντομάντας Σαμπόνις και την δημιουργία του, με τον Ντ’ Άαρον Φοξ και την ικανότητά του να σπάει άμυνες, να γίνει ένας παίκτης που μπορεί να είναι εκεί για να σουτάρει. Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι αυτό για το ΝΒΑ σήμερα, το είδαμε και στα playoffs”

Αυτά ήταν τα λόγια του General Manager των Κινγκς, Μόντε ΜακΝερ, λίγο μετά την ανταλλαγή των δικαιωμάτων του Βεζένκοφ με τους Καβαλίερς,