Τζίνι Μπας για την επόμενη μέρα των Λέικερς: «Θα εξετάσω τα πάντα, θα πάρω δύσκολες αποφάσεις»

Η Τζίνι Μπας δήλωσε ότι είναι έτοιμη να πάρει δύσκολες αποφάσεις για τους Λέικερς, τονίζοντας παράλληλα ότι η εύρεση προπονητή είναι προτεραιότητα.

Τζίνι Μπας για την επόμενη μέρα των Λέικερς: «Θα εξετάσω τα πάντα, θα πάρω δύσκολες αποφάσεις»

Έτοιμη να κάνει ό,τι χρειάζεται για να διασφαλίσει την επόμενη μέρα των Λέικερς δήλωσε σε συνέντευξή της η Τζίνι Μπας.

Η ιδιοκτήτρια των «λιμνανθρώπων» ξεκαθάρισε ότι εκείνη παίρνει τις αποφάσεις για το μέλλον του οργανισμού, ενώ τόνισε ότι προτεραιότητά της είναι η εύρεση νέου προπονητή.

Οι δηλώσεις της Τζίνι Μπας:

«Δεν μπορώ να κάνω υπομονή, επειδή είχαμε το τέταρτο υψηλότερο μισθολόγιο στη Λίγκα. Όταν ξοδεύεις αυτά τα χρήματα και αυτούς τους φόρους πολυτελείας, περιμένεις ότι θα φτάσεις βαθιά στα playoffs. Οπότε ναι, ήταν τρομερό για εμένα να μην έχουμε τα αποτελέσματα που περιμένουμε.

Δεν είμαι χαρούμενη και φυσικά δεν είμαι ευχαριστημένη. Αν δεν πιάνουμε τα στάνταρ που χρειάζονται οι Λέικερς, τότε θα εξετάσω τα πάντα. Θα πάρω τις δύσκολες αποφάσεις, επειδή αυτό πρέπει να κάνω.

Προσωπικά έχω εμπιστοσύνη στο front office και στον Ρομπ Πελίνκα που ηγείται, είναι ένας έξυπνος άνθρωπος που ξέρει από στρατηγική. Ό,τι κάνει, το κάνει για κάποιον λόγο. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη πως θα φτιάξει ένα ρόστερ και θα βρει έναν προπονητή που θα μας επαναφέρει εκεί που ανήκουμε. Όσο για τους Κερτ Ράμπις, Λίντα Ράμπις, Μάτζικ Τζόνσον, Φιλ Τζάκσον, ΛεΜπρόν Τζέιμς...

Έχουν τον τελευταίο λόγο; Όχι. Τρέχουν αυτοί την ομάδα; Όχι. Εγώ ελέγχω τον οργανισμό, εγώ είμαι υπεύθυνη για κάθε απόφαση. Πρέπει να βρούμε τον σωστό προπονητή για να ηγηθεί αυτής της ομάδας, κάποιον που θα παίξει σύμφωνα με το ρόστερ που έχουμε, όλα πρέπει να ξεκινήσουν από εκεί».