Ο Κάρι εκθείασε τον Λο: «Πάντα αυτός έπαιζε στο τέλος»

Ο Στεφ Κάρι αναφέρθηκε στα πρώτα του χρόνια στους Ουόριορς και αναπόλησε τη συνεργασία του με τον Έισι Λο.

 Ο Κάρι εκθείασε τον Λο: «Πάντα αυτός έπαιζε στο τέλος»

O Έισι Λο αγωνίστηκε στους Ουόριορς τη σεζόν 2009-2010 και συνεργάστηκε με τον Στεφ Κάρι. Ο κορυφαίος σουτέρ τριών πόντων αναπόλησε τη συνεργασία του με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, λέγοντας τα εξής: «Στη δεύτερη χρονιά μου, ο Έισι Λο ήταν ο πόιντ γκαρντ στην προπόνηση, επομένως ήμουν ο αντίπαλός του. Ήταν πολύ ωραίο. Είχε ένα μοναδικό παιχνίδι, το οποίο ποτέ δεν μπόρεσα να αντιληφθώ πλήρως. Προσπαθούσα να ξεχωρίσω, αλλά έπαιζε όλα τα σημαντικά λεπτά. Πάντα αυτός έπαιζε στο τέλος.

Η λίγκα είναι περίεργη, γιατί η αυτοπεποίθηση είναι το παν, όπως και η ευκαιρία. Αυτό που θα κάνεις, όταν πάρεις την ευκαιρία, μπορεί να διαμορφώσει το μέλλον σου. Είναι δύσκολο πολλές φορές, αυτό πέρασα εγώ τότε. Έτρωγα πάγκο στην τέταρτη περίοδο, αλλά έμαθα πολλά. Δεν μπορούσα να το χωνέψω εύκολα. Μου έδωσε κίνητρο, πήρα την ευκαιρία και έγινα αυτός που είμαι.

Ο Έισι είναι ξεκάθαρα ένα όνομα, που πάντα θυμάμαι, όταν σκέφτομαι τις ευκαιρίες μου. Πάντα τον θυμάμαι, όταν τα σκέφτομαι. Παρόλο που, ήταν ο τύπος μπροστά από εμένα, που είχε την ευκαιρία πριν από εμένα. Προς τιμήν του, ήταν ένας εξαιρετικός βετεράνος για εμένα, πάντα ήταν εκεί για συμβουλές και βοήθεια».