Πίστονς: Περιζήτητος ο Γκραντ (pic)

Ο Τζέραμι Γκραντ έχει τραβήξει πολλά βλέμματα πάνω του με τη πρόοδο που σημειώνει, με αποτέλεσμα αρκετές ομάδες να έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον για τη περίπτωσή του. 

Πίστονς: Περιζήτητος ο Γκραντ (pic)

Το Ντιτρόιτ βρίσκεται στο πάτο της βαθμολογικής κατάταξης στην Ανατολική Περιφέρεια, μην έχοντας ουσιαστικούς στόχους για τη φετινή σεζόν πέραν της εξέλιξης των νεαρών παικτών που διαθέτει και να καταφέρει να πάρει ένα υψηλό πικ στη λοταρία του καλοκαιριού.

Οι Πίστονς ωστόσο, διαθέτουν έναν παίκτη, ο οποίος δεν συμβαδίζει με το πλάνο τους. Ο λόγος για τον Τζέραμι Γκραντ, που μοιάζει σαν τη μύγα μες το γάλα στην ομάδα του Ντιτρόιτ, σημειώνοντας 19,3 πόντους και 4,5 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Ο 27χρονος φόργουορντ βρίσκεται στο πικ της καριέρας του και αγωνίζεται σε μία ομάδα δίχως άμεσους στόχους για κάτι καλό. Αυτό, βέβαια, τον έχει κάνει και «στόχο» για πολλές ομάδες, που επιθυμούν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον ταλαντούχο απόφοιτο του Όρεγκον Στέιτ.

Τρεις από αυτές, οι οποίες έχουν εκφράσει ανοικτά το ενδιαφέρον τους για τη περίπτωσή του είναι οι Σακραμέντο Κινγκς, οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς και οι Ουάσινγκτον Ουίζαρντς. Το τι προσφέρουν ως αντάλλαγμα δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό, όμως με μόλις δύο εικοσιτετράωρα να απομένουν για τη λήξη των μεταγραφών, δεν είναι απίθανο κάποια ομάδα να κάνει τη κίνηση άμεσα.