Κλίπερς: Εκτός για άλλες 4 εβδομάδες ο Πολ Τζορτζ (pic)

Άσχημα νέα για τους Κλίπερς, καθώς ο Πολ Τζόρτζ δεν είναι ακόμη έτοιμος να επιστρέψει, με το ιατρικό επιτελείο να τον θέτει εκτός για περίπου τέσσερις εβδομάδες.

Κλίπερς: Εκτός για άλλες 4 εβδομάδες ο Πολ Τζορτζ (pic)

Η κατάσταση εξακολουθεί να είναι δύσκολη στο στρατόπεδο των Κλίπερς που βλέπουν να αστέρες τους να είναι καθηλωμένοι εκτός παρκέ.

Η αποθεραπεία του Καουάι Λέοναρντ είναι μπροστά από το πρόγραμμα και πάει καλύτερα απ' ότι αναμενόταν, κάτι που σημαίνει πως ο σταρ της ομάδας του Λος Άντζελες αναμένεται να επιστρέψει τη φετινή σεζόν για να ενισχύσει τους Κλίπερς. Ωστόσο ακόμη και αν αυτό τους προκαλεί χαμόγελα, δεν έχει αγωνιστεί ούτε λεπτό.
poster

Σε αυτό, ήρθε να προστεθεί και η απώλεια του Πολ Τζορτζ, ο οποίος αποτελούσε το μεγαλύτερο κεφάλαιο του Λος Άντζελες την φετινή σεζόν, ωστόσο τραυματίστηκε στον αγκώνα στις 22 Δεκεμβρίου και παραμένει εκτός δράσης. Η αρχική εκτίμηση ανέφερε για απουσία τριών- τεσσάρων εβδομάδων.

Παρόλα αυτά, τα νέα δεν είναι ιδιαίτερα καθησυχαστικά. Η ομάδα θα ακολουθήσει νέο πλάνο θεραπείας το επόμενο διάστημα προκειμένου να δουν την εξέλιξη του Πολ, ο οποίος θα παραμείνει εκτός για άλλες τέσσερις εβδομάδες, όταν και θα γίνει επανεξέταση της ζημιάς.

Ο All-Star φόργουορντ ήταν εντυπωσιακός με 24.7 πόντους, 7.1 ριμπάουντ, 5.5 ασίστ 38.1% στα τρίποντα και 2 κλεψίματα, κρατώντας τους Κλίπερς με όλες του τις δυνάμεις σε τροχιά playoffs.