Ντένβερ Νάγκετς: Απέκτησαν τον Μπριν Φόρμπς μέσω τριπλής ανταλλαγής (pic)

Τριπλή ανταλλαγή πραγματοποιήθηκε σήμερα (19/1) τα ξημερώματα μεταξύ των Ντένβερ Νάγκετς, των Σαν Αντόνιο Σπερς και των Μπόστον Σέλτικς.

Ντένβερ Νάγκετς: Απέκτησαν τον Μπριν Φόρμπς μέσω τριπλής ανταλλαγής (pic)

Η τελική ημερομηνία για τις ανταλλαγές μεταξύ ομάδων στο ΝΒΑ είναι η 10 Φεβρουαρίου, οπότε όσο πιο κοντά φτάνουμε στη συγκεκριμένη μέρα, τόσο μεγαλύτερη... κινητικότητα θα υπάρχει. Ακόμη μία κίνηση σημειώθηκε, λοιπόν, το πρωί της Τετάρτης (19/1) και μάλιστα ανάμεσα σε τρεις ομάδες. Συγκεκριμένα οι Ντένβερ Νάγκετς ήρθαν σε συμφωνία με τους Σαν Αντόνιο Σπερς και τους Μπόστον Σέλτικς, προκειμένου ο Μπριν Φόρμπς (Σαν Αντόνιο) να γίνει συμπαίκτης του Νίκολα Γιόκιτς.

Από εκεί και πέρα το Ντένβερ στέλνει πακέτο τους Μπολ Μπολ και Πι Τζέι Ντόζιερ στη Βοστόνη, η οποία παραχωρεί τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ στα χέρια του Γκρεγκ Πόποβιτς. Μία όχι και τόσο συνταρακτική ανταλλαγή, της οποίας με μία πρώτη ματιά έχουν επωφεληθεί οι Νάγκετς, καθώς μόλις πρόσθεσαν έναν πολύ καλό ρολίστα, που μπορεί να παρέχει ένα καλό περιφερειακό σουτ (43% τη φετινή σεζόν από το τρίποντο).