Αρίνας για Τζόρνταν: «Οι παίκτες των Ουίζαρντς δεν τον ήθελαν, πέταξε μια επιταγή 10 εκατ.»

Ο Γκίλμπερτ Αρίνας μίλησε για το πέρασμα του Μάικλ Τζόρνταν από τους Ουίζαρντς, αποκαλύπτοντας ότι δεν ήταν αγαπητός από τους συμπαίκτες του, ενώ αναφέρθηκε και στο περιστατικό που ο θρυλικός σταρ πέταξε επιταγή 10 εκατομμυρίων στον πρόεδρο της ομάδας.

Αρίνας για Τζόρνταν: «Οι παίκτες των Ουίζαρντς δεν τον ήθελαν, πέταξε μια επιταγή 10 εκατ.»

Η διετία (2001-2003) του Μάικλ Τζόρνταν στους Ουίζαρντς δεν έμεινε χαραγμένη στις μνήμες των οπαδών, όπως η καριέρα του στους Μπουλς. Ωστόσο, ο Γκίλμπερτ Αρίνας, ο οποίος αγωνίστηκε επτά σεζόν στην ομάδα της πρωτεύουσας, θυμάται πολλά από τη θητεία του "Air" στους «μάγους».

Όπως αποκάλυψε ο παλαίμαχος άσος, ο Τζόρνταν δεν ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής μεταξύ των συμπαικτών του και γι' αυτό τον λόγο δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του και για τρίτη σεζόν:

«Ο Τζόρνταν έψαχνε να δει τι θα κάνει με τους Ουίζαρντς, το ίδιο έψαχνα να δω και εγώ.

Όταν πήγα εκεί ήταν μία από τις ερωτήσεις μου. Ο μπαμπάς μου είχε την απορία, "Τι συμβαίνει με τον Τζόρνταν; Γιατί δεν ανανέωσε;". Και ο Έιμπ Πόλινς, ο ιδιοκτήτης της ομάδας, μου είχε πει χαρακτηριστικά "αγαπώ το μπάσκετ, αγαπώ τους παίκτες, επομένως τους ρώτησα τι θέλουν. Και μου είπαν ότι δεν θέλουν τον Τζόρνταν να επιστρέψει για άλλη μία σεζόν"».

Παράλληλα, ο Αρίνας αναφέρθηκε και στο περιστατικό που ο εμβληματικός σταρ πέταξε στον πρόεδρο των Ουίζαρντς μία επιταγή 10 εκατομμυρίων δολαρίων και αποχώρησε από το γήπεδο:

«Ο Μάικλ Τζόρνταν είχε μία διαφορετική νοοτροπία και θα γινόταν ο "κακός τύπος" στην ομάδα. Είμαι φαν του Τζόρνταν, πηγαίνω στα camp του, επομένως προσπαθούσα να δω τι συνέβη. Ο πρόεδρος μου είπε ότι του υπέγραψε ένα τσεκ 10 εκατομμυρίων δολαρίων και εκείνος το πέταξε και έφυγε από το γήπεδο».