Μαζεύει χρήματα για τους πυρόπληκτους ο Ενές Καντέρ

Ο 26χρονος σέντερ των Νιου Γιορκ Νικς, άνοιξε λογαριασμό για να συγκεντρώσει χρήματα για τους πυρόπληκτους της ανείπωτης τραγωδίας στην Αττική.

Μαζεύει χρήματα για τους πυρόπληκτους ο Ενές Καντέρ

Με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο NBAer Ενές Καντέρ γνωστοποίησε πως δημιούργησε έναν λογαριασμό με σκοπό να μαζέψει χρήματα που θα δοθούν στους άτυχους συνανθρώπους μας που βίωσαν τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική.

Αναλυτικά το μήνυμα του Καντέρ: “Η Ελλάδα έχει καταστραφεί από τις πυρκαγιές, που έχουν πάρει ήδη πάνω από 70 ζωές. Πολλοί δεν θα μπορέσουν να επιστρέψουν στο σπίτι τους για χρόνια και άλλοι έχουν χάσει το πιο πολύτιμο πράγμα, τη ζωή.

Βοήθησέ με να συγκεντρώσω χρήματα για τα θύματα. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν υπέρ διάφορων προσπαθειών ανάκαμψης, από το φαγητό μέχρι τα έξοδα των κηδειών. Αν και είμαι Τούρκος, οι Έλληνες είναι γείτονές μας. Ακόμα και αν ζείτε στις ΗΠΑ, δεν πρέπει να ξεχνάτε τα αδέρφια και τις αδερφές σας από την Ελλάδα σε καιρό ανάγκης.

Κάθε δωρεά, ανεξάρτητα από το ποσό, θα κάνει τη διαφορά. Καλώ τους φίλους μου να βοηθήσουν την Ελλάδα, που πολεμά αυτή την τραγωδία.

Ας ενωθούμε για χάρη της ανθρωπότητας”.