NBA All-Star Game 2022: Τα Χριστούγεννα ξεκινάει η ψηφοφορία

Στις 25 Δεκεμβρίου θα εκκινήσει η διαδικασία της ψηφοφορίας του κοινού για τους παίκτες που θα αγωνιστούν στο NBA All-Star Game 2022 στο Κλίβελαντ.

NBA All-Star Game 2022: Τα Χριστούγεννα ξεκινάει η ψηφοφορία

Το NBA ανακοίνωσε ότι η ψηφοφορία του κοινού για το All-Star Game του 2022, το οποίο θα διεξαχθεί στο Κλίβελαντ στις 20 Φεβρουαρίου, θα αρχίσει στις 25 Δεκεμβρίου, ανήμερα των Χριστουγέννων. Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την ενημέρωση της λίγκας, η ψηφοφορία θα ξεκινήσει στις 25/12 στις 18:00 ώρα Ελλάδος και θα ολοκληρωθεί στις 23 Ιανουαρίου στις 06:59 ώρα Ελλάδος.

Το επερχόμενο NBA All-Star Game θα είναι το 71ο το οποίο για ιστορικούς λόγους και λόγω της επετείου των 75 χρόνων θα φιλοξενηθεί στην πόλη του Οχάιο, όπου είχε πραγματοποιεί και το All-Star Game του 1997, στην επέτειο των 50 χρόνων του NBA.

Οι φίλαθλοι που επιθυμούν μπορούν να ψηφίζουν μέσω της εφαρμογής του NBA, στην επίσημη ιστοσελίδα της λίγκας αλλά και μέσω Twitter. Οι ψήφοι των φιλάθλων θα ληφθούν υπόψη στο 50% για την ανάδειξη των 10 βασικών παικτών, 5 από την Δύση και 5 από την Ανατολή. Για το υπόλοιπο 50% θα μετρήσει η ψηφοφορία των παικτών (25%) και των ΜΜΕ (25%).

Σημειώνεται ότι κάθε ψηφοφόρος έχει το δικαίωμα να ψηφίσει έως 10 παίκτες κάθε μέρα, 5 από την Δύση και 5 από την Ανατολή, με την προϋπόθεση ότι θα υπάρχουν μέχρι δύο γκαρντ και μέχρι τρεις ψηλοί. Οι αναπληρωματικό θα προκύψουν κατόπιν ψηφοφορίας των προπονητών.

Στις 27 Ιανουαρίου θα ανακοινωθούν τα ονόματα των βασικών, μαζί με τους δύο αρχηγούς, τους πρώτους δηλαδή σε ψήφους σε κάθε περιφέρεια. Όπως είθισται τα τελευταία χρόνια, οι δύο αρχηγοί θα επιλέξουν οι ίδιοι τους παίκτες που θα πλαισιώσουν τις ομάδες του σε επόμενη ημερομηνία, διαλέγοντας χωρίς περιορισμό και από Ανατολή και από Δύση.