New York Post: «Ο Ίρβινγκ θα μπορούσε να εμβολιαστεί με φυτικό εμβόλιο»

Ένα σενάριο που θέλει τον Κάιρι Ίρβινγκ να εμβολιάζεται με φυτικό εμβόλιο κατά του κορονοϊού, ώστε να μπορέσει να επιστρέψει στη δράση με τους Νετς, αναφέρει η New York Post.

New York Post: «Ο Ίρβινγκ θα μπορούσε να εμβολιαστεί με φυτικό εμβόλιο»

Ο Κάιρι Ίρβινγκ παραμένει εκτός Νετς, όντας ανεμβολίαστος, λόγω του αυστηρού υγειονομικού πρωτοκόλλου που ισχύει στη Νέα Υόρκη για όσους δεν έχουν εμβολιαστεί ενάντια στον κορονοϊό.

Ωστόσο, σύμφωνα με τη New York Post και το ρεπορτάζ του Μακρκ Σάντσες, ο σταρ των Νετς ίσως είναι πρόθυμος να εμβολιαστεί με ένα φυτικό εμβόλιο. Αυτό τουλάχιστον αναφέρουν άνθρωποι από το στενό του περιβάλλον, όπως αναφέρει το δημοσίευμα.

Το ρεπορτάζ αναφέρει στη συνέχεια ότι υπάρχουν τέτοιου είδους εμβόλια στα σκαριά, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου φυτικού εμβολίου το οποίο αναπτύσσεται από μία καναδική φαρμακοβιομηχανία και βρίσκεται σα στάδιο κλινικών δοκιμών.

Ωστόσο, για την ώρα πρόκειται καθαρά για ένα σενάριο. Αφενός, είναι αβέβαιο το αν ένα τέτοιο εμβόλιο θα αναγνωριστεί στις ΗΠΑ και αφετέρου αν ο Ίρβινγκ, ο οποίος πλέον ακολουθεί αυστηρά φυτοφαγική διατροφή και είναι ανοιχτός σε αυτή την προσέγγιση, θα πειστεί τελικά να κάνει το συγκεκριμένο εμβόλιο.