Αντετοκούνμπο: «Υπήρχε πίεση όταν ξεκίνησα στο NBA, αλλά δεν είχα επιλογή να σταματήσω»

Το "The Athletic" δημοσίευσε νέο απόσπασμα της μεγάλης συνέντευξης του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο "GQ", με τον "Greek Freak" να ομολογεί το μέγεθος της πίεσης που είχε πέσει στους ώμους του στα πρώτα βήματα της καριέρας του.

Αντετοκούνμπο: «Υπήρχε πίεση όταν ξεκίνησα στο NBA, αλλά δεν είχα επιλογή να σταματήσω»

Νέο απόσπασμα της μεγάλης συνέντευξης του Γιάννη Αντετοκούνμπο δημοσίευσε το "The Athletic". Ο Έλληνας σούπερ σταρ των Μπακς αναφέρθηκε στην πίεση που αισθάνθηκε στα πρώτα του βήματα στο NBA, συμπάσχοντας με τη Ναόμι Οσάκα.

Βλέποντας το ντοκιμαντέρ για την πρωταθλήτρια του τένις, ο Γιάννης βρήκε στα λόγια της ένα σημείο ταύτισης για τις δικές του δυσκολίες στην καριέρα του: «Ξεκίνησα να παίζω επαγγελματικά στα 18 μου χρόνια. Όταν είσαι τόσο νέος και παίζεις, οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν πόση πίεση έχεις. Στο τέλος της ημέρας, πρέπει να τα δώσεις όλα, έχεις έναν μεγάλο χορηγό που πρέπει να κουβαλήσεις στους γαμ...νους ώμους σου. Είχε (σ.σ. η Οσάκα) μία ολόκληρη χώρα, την Ιαπωνία. Εγώ έχω την Ελλάδα. Έχεις όλους αυτούς τους ανθρώπους που πρέπει να προσέξεις».

Σε άλλο απόσπασμα ο Γιάννης αναφέρθηκε στη ρούκι του χρονιά και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε: «Ήμουν παιδί, φοβόμουν ήδη την ζωή και ξαφνικά με βάζεις σε ένα γήπεδο μπάσκετ; Φοβόμουν αυτούς τους παίκτες σίγουρα. Ξέρεις όμως τι ήξερα; Δεν είχα γαμ...νη επιλογή. Δεν είχα επιλογή. Δεν μπορούσα να σταματήσω. Αν σταματούσα όσα έκανα, δεν θα μπορούσα να βοηθήσω την οικογένειά μου, δεν θα ήμουν σε θέση να το κάνω. Οπότε συνέχισα».