Πέλικανς: Προς Δεκέμβριο η επιστροφή του Ουίλιαμσον, ξεκινάει προπόνηση με επαφές

Οι Πέλικανς ανακοίνωσαν ότι ο Ζάιον Ουίλιαμσον ξεκινάει προπονήσεις με επαφές, όντας στα τελευταία βήματα της αποθεραπείας του πριν την επιστροφή του στο παρκέ, η οποία υπολογίζεται μέσα στον Δεκέμβριο.

Πέλικανς: Προς Δεκέμβριο η επιστροφή του Ουίλιαμσον, ξεκινάει προπόνηση με επαφές

Η επιστροφή του Ζάιον Ουίλιαμσον στην αγωνιστική δράση φαίνεται ότι πλησιάζει. Όπως ενημέρωσαν οι Πέλικανς, ο Αμερικανός σταρ αναμένεται να ξεκινήσει προπονήσεις με επαφές, όντας σε ένα από τελευταία στάδια της αποθεραπείας του.

Ο Ουίλιαμσον για την ώρα μπορεί να προπονείται ατομικά, μόνο εναντίον ενός αντιπάλου. Σε μία εβδομάδα, ωστόσο, αναμένεται να υπάρξει νέα ενημέρωση σχετική με το αν επιτραπεί να επιστρέψει στις ομαδικές προπονήσεις, αφού υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις και τα αποτελέσματα είναι θετικά.

Το No1 του NBA Draft του 2019 βρίσκεται από την αρχή της σεζόν στα πιτς λόγω εγχείρησης στο δεξί του πόδι. Στις αρχές Νοεμβρίου η ομάδα της Νέας Ορλεάνης είχε ενημερώσει για ενδεχόμενη επιστροφή του σε διάστημα 2-3 εβδομάδων.

Μετά την ενσωμάτωσή του στις ομαδικές προπονήσεις, θα χρειαστούν επιπλέον ακόμα δύο εβδομάδες για να είναι έτοιμος να αγωνιστεί. Επομένως, εκτός απροόπτου, η επιστροφή του στους αγώνες του NBA υπολογίζεται στα μέσα Δεκεμβρίου.