Βανδάλισαν την τοιχογραφία του Λεμπρόν στο Λος Άντζελες

Η τοιχογραφία που κοσμούσε το κέντρο του Λος Άντζελες και απεικόνιζε τον Λεμπρόν Τζέιμς να κοιτάζει τους «μύθους» της ομάδας των Λέικερς δέχθηκε επίθεση!

Βανδάλισαν την τοιχογραφία του Λεμπρόν στο Λος Άντζελες

Άγνωστοι πέταξαν το βράδυ της Παρασκευής άσπρη μπογιά πάνω της και συγκεκριμένα πάνω στον ΛεΜπρόν Τζέιμς. Ο καλλιτέχνης που το είχε δημιουργήσει, Γκουστάβο Θερμένιο Τζούνιορ, δήλωσε ότι άρχισε το πρωί του Σαββάτου να αποκαθιστά τη ζημιά, ενώ σε αυτό τον βοήθησαν αρκετές δεκάδες φίλοι των Λέικερς. Η κίνηση αυτή των φιλάθλων τον συγκίνησε, με αποτέλεσμα να προσθέσει την έκπληξή του για το γεγονός ότι κάποιοι κατέστρεψαν κατ' αρχάς την τοιχογραφία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη τοιχογραφία του ΛεΜπρόν Τζέιμς που καταστρέφεται στο Λος Άντζελες, μετά την απόφασή του να μετακομίσει στους Λέικερς. Πριν από λίγο καιρό ο καλλιτέχνης Τζόνας Νέβερ ζωγράφισε τον Τζέιμς με φανέλα των «λιμνανθρώπων» και το μήνυμα «βασιλιάς του Λος Άντζελες». Τότε κάποιοι έγραψαν πάνω στην τοιχογραφία με σπρέι τις φράσεις «δεν σε θέλουμε» και «όχι βασιλιάς», καθώς και τα νούμερα «3-6» που προφανώς αποτελούν αναφορά στο ρεκόρ του Τζέιμς σε τελικούς NBA (σ.σ. έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα με το Μαϊάμι και ένα με το Κλίβελαντ). Και ο Νέβερ αποκατέστησε τη ζημιά και έβγαλε το «του» από το μήνυμα «βασιλιάς του Λος Άντζελες». Παρ' όλα αυτά, η τοιχογραφία καταστράφηκε ξανά, καθώς κάποιος έριξε κίτρινη μπογιά πάνω της, με αποτέλεσμα ο Νέβερ, αντί να διαθέσει περισσότερο χρόνο για να την αποκαταστήσει εκ νέου, να καλύψει ολόκληρη την δημιουργία του με άσπρη μπογιά.