Όταν ο Λεμπρόν βρήκε τους «μύθους» των Λέικερς

Το Λος Άντζελες ζει στους ρυθμούς τους Λεμπρόν και πλέον ο «King James» έχει βάλει το όνομά του για τα καλά στις συνειδήσεις των φίλων των Λέικερς.

Όταν ο Λεμπρόν βρήκε τους «μύθους» των Λέικερς

Ο Λεμπρόν Τζέιμς αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τον γνωστό καλλιτέχνη του Λος Άντζελες, Γκουστάβο Θερμένιο Τζούνιορ. Ο Καλιφορνέζος είναι γνωστός για τις τοιχογραφίες του και φυσικά η μεταγραφή του «βασιλιά» στην ομάδα των Λέικερς δε θα μπορούσε να τον αφήσει αδιάφορο, αφού αποτελεί το γεγονός της χρονιάς σε ολόκληρη την περιοχή του Λος Άντζελες.

Ο Γκουστάβο Θερμένιο Τζούνιορ έφτιαξε μια τοιχογραφία που απεικονίζει τον Τζέιμς, φορώντας τη φανέλα με το Νο23, να κοιτάζει τους πέντε «μύθους» που έγραψαν ιστορία στο NBA με τη φανέλα των Λέϊκερς» και αποτέλεσαν τους «πυλώνες» των 16 πρωταθλημάτων ΝΒΑ που έχει κατακτήσει στο παρελθόν η ομάδα.

Κόμπι Μπράιαντ (έχει κατακτήσει 5 τίτλους ΝΒΑ με τους Λέικερς), Σακίλ Ο'Νιλ (3 τίτλους), Μάτζικ Τζόνσον (5 τίτλους), Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ (5 τίτλους) και Ουίλτ Τσάμπερλεϊν (1 τίτλος), ενώ το «Bleacher Report» που δημοσίευσε τη φωτό, ονόμασε τον άρθρο της «η τοιχογραφία που αξίζει να δεις».