Εμπίντ για Σίμονς: «Απογοητευτική η κατάσταση, αγγίζει την έλλειψη σεβασμού»

Ο Τζοέλ Εμπίντ αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στον Μπεν Σίμονς, κάνοντας λόγο για «έλλειψη σεβασμού» προς τους Σίξερς και τους συμπαίκτες τους.

Εμπίντ για Σίμονς: «Απογοητευτική η κατάσταση, αγγίζει την έλλειψη σεβασμού»

Ο Μπεν Σίμονς έχει έρθει σε ρήξη με τους Σίξερς και ζητάει να παραχωρηθεί το συντομότερο με ανταλλαγή, έχοντας ξεκαθαρίσει ότι δεν θα δώσει το «παρών» στο τρέινινγκ καμπ της ομάδας. Ο Τζοέλ Εμπίντ σχολίασε τη στάση του συμπαίκτη, κάνοντας λόγο για «έλλειψη σεβασμού»:

«Η κατάσταση είναι απογοητευτική και αγγίζει την έλλειψη σεβασμού, για όλα τα παιδιά που αγωνίζονται στην ομάδα σαν να εξαρτάται η ζωή τους από αυτήν», τόνισε αρχικά ο Καμερουνέζος σέντερ, συμπληρώνοντας στη συνέχεια: «Η ομάδα μας βασίσθηκε σε ανάγκες, συμπεριλαμβανομένων των δικών του.

Για παράδειγμα, παραχωρήσαμε τον Τζίμι Μπάτλερ και νομίζω ότι αυτό ήταν λάθος, έτσι ώστε ο Σίμονς να λάβει την εγγύηση ότι θα έχει την μπάλα στην κατοχή του.

Είναι λοιπόν εκπληκτικό να ακούμε αυτά τα επιχειρήματα. Είμαστε καλύτερα μαζί του, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι' αυτό και ελπίζουμε πάντα ότι θα αλλάξει γνώμη. Αλλά οφείλω στα παιδιά να επικεντρωθούμε στον εαυτό μας».