Σίξερς: Πιέζουν τον Σίμονς να αλλάξει γνώμη, επιμένει ότι δεν θα πάει στο τρέινινγκ καμπ

Όπως αναφέρουν αμερικανικά δημοσιεύματα, ο Μπεν Σίμονς παραμένει αμετανόητος και δεν σκοπεύει να παρουσιαστεί στο τρέινινγκ καμπ των Σίξερς, οι οποίοι προσπαθούν να του αλλάξουν γνώμη.

Σίξερς: Πιέζουν τον Σίμονς να αλλάξει γνώμη, επιμένει ότι δεν θα πάει στο τρέινινγκ καμπ

Η ρήξη στις σχέσεις των Σίξερς και του Μπεν Σίμονς παραμένει βαθιά, με τον Αυστραλό να επιμένει ότι δεν θα παρουσιαστεί στο τρέινινγκ καμπ σε μερικές εβδομάδες. Η Φιλαδέλφεια, ωστόσο, προσπαθεί να του αλλάξει γνώμη.

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα, οι ιθύνοντες του συλλόγου ελπίζουν ότι ο 25χρονος γκαρντ θα αλλάξει γνώμη και θα παρουσιαστεί στην προετοιμασία των Σίξερς. Για τον λόγο τον πιέζουν όσο μπορούν για να δώσει το παρών.

Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι η Φιλαδέλφεια δεν θέλει ακόμα να τον ανταλλάξει. Όμως, αν ο Σίμονς δεν παρουσιαστεί στην προετοιμασία της ομάδας, η αξία του θα πέσει ακόμα περισσότερο και δεν θα μπορέσουν να πάρουν τα ανταλλάγματα που θέλουν, δηλαδή έναν All Star παίκτη και τουλάχιστον ένα draft pick.

Ο Σίμονς έχει προαναγγείλει ότι θα μείνει πιστός στην δέσμευσή του να μην παρουσιαστεί στο τρέινινγκ καμπ, ακόμα και αν αυτό του στοιχίσει, αφού θα αρχίσει να χάνει από 227.000 δολάρια την ημέρα.