Νετς: «Πονοκέφαλος» με τον ανεμβολίαστο Ίρβινγκ

Ο Κάιρι Ίρβινγκ είναι από τους παίκτες του NBA που δεν έχουν ακόμα εμβολιαστεί ούτε με την πρώτη δόση, με τη συμμετοχή σε αγώνες και προπονήσεις των Νετς να είναι αβέβαιη λόγω των υγειονομικών κανόνων που ισχύουν στη Νέα Υόρκη.

Νετς: «Πονοκέφαλος» με τον ανεμβολίαστο Ίρβινγκ

Το 90% των παικτών του NBA είναι πλήρως εμβολιασμένοι, ωστόσο υπάρχουν αρκετοί ακόμα που δεν έχουν κάνει ούτε την πρώτη δόση του εμβολίου. Ένας εξ αυτών είναι και ο Κάιρι Ίρβινγκ των Νετς, ο οποίος, όπως και ο Άντριου Ουίγκινς των Ουόριορς, δεν σκοπεύει να εμβολιαστεί.

Η απόφαση του Αμερικανού σταρ έχει δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα στο Μπρούκλιν λόγω των υγειονομικών κανόνων που ισχύουν στη Νέα Υόρκη. Συγκεκριμένα, οι παίκτες των Νικς και Νετς δεν έχουν δικαίωμα να συμμετέχουν σε εντός έδρας αγώνες, να προπονηθούν και να συμμετάσχουν σε άλλες ομαδικές δραστηριότητες εκτός και αν έχουν λάβει τουλάχιστον την πρώτη δόση του εμβολίου.

Αυτό σημαίνει ότι για την ώρα τουλάχιστον οι Νετς δεν μπορούν να υπολογίζουν στις υπηρεσίες του Ίρβινγκ. Λίγες μέρες πριν, ο General Manager της ομάδας, Σον Μαρκς, ερωτηθείς για τους ανεμβολίαστους παίκες του Μπρούκλιν σχολίασε: «Δεν θα το συζητήσω παραπάνω αλλά μας λείπουν κάποιοι παίκτες. Είμαι αισιόδοξος ότι τις επόμενες μέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας όλοι θα έχουν το δικαίωμα να συμμετέχουν κανονικά».