Ουόριορς: Προβληματισμός για τον ανεμβολίαστο Ουίγκινς

Ο Άντριου Ουίγκινς επέλεξε να μην εμβολιαστεί, με τους Ουόριορς να ανησυχούν για την απόφασή του λόγω των ισχυόντων κανόνων για τους ανεμβολίαστους παίκτες στο Σαν Φρανσίσκο.

Ουόριορς: Προβληματισμός για τον ανεμβολίαστο Ουίγκινς

Η απόφαση του Άντριου Ουίγκινς να μην εμβολιαστεί μέχρι το εμβόλιο κατά του κορονοϊού να γίνει υποχρεωτικό έχει προβληματίσει τους Ουόριορς εξαιτίας των ισχυόντων υγειονομικών κανόνων στο Σαν Φρανσίσκο.

Όπως αναφέρει η San Francisco Chronicle, οι «πολεμιστές» δεν μπορούν να είναι βέβαιοι για την διαθεσιμότητα του Ουίγκινς ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, με δεδομένο η είσοδος (σε θεατές, υπαλλήλους και παίκτες) στα γήπεδα του Σαν Φρανσίσκο, όπως και της Νέας Υόρκης, θα επιτρέπεται μόνο σε εμβολιασμένους.

Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τον 26χρονο σμολ φόρουορντ, ο οποίος για την ώρα τουλάχιστον θα επιμείνει στην απόφασή του να μην εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το NBA δεν θα υποχρεώνει, αλλά μόνο ενθαρρύνει τους παίκτες να εμβολιαστούν. Σύμφωνα με πηγές, η λίγκα έχει την δυνατότητα να απαλλάξει τον Ουίγκινς, ωστόσο το Σαν Φρανσίσκο από την πλευρά του διατηρεί το δικαίωμα να απορρίψει το αίτημα λόγω των υγειονομικών κανόνων.