Ιδιοκτήτης Ουόριορς για Σίμονς: «Δεν ταιριάζει σε αυτό που κάνουμε, υπάρχει και ο Γκριν»

Ο ιδιοκτήτης των Ουόριορς, Τζο Λακόμπ, ξεκαθάρισε ότι το Γκόλντεν Στέιτ δεν ενδιαφέρεται για τον Μπεν Σίμονς, καθώς θεωρεί ότι ο Αυστραλός δεν ταιριάζει με το πλάνο της ομάδας, ενώ υπάρχει ήδη στο ρόστερ και ο Ντρέιμοντ Γκριν. 

Ιδιοκτήτης Ουόριορς για Σίμονς: «Δεν ταιριάζει σε αυτό που κάνουμε, υπάρχει και ο Γκριν»

Ο Μπεν Σίμονς έχει έρθει σε οριστική ρήξη με τους Σίξερς, αρνούμενος να παρουσιαστεί στο τρέινινγκ καμπ της ομάδας, παρά τις πιέσεις της Φιλαδέλφεια, η οποία προσπαθεί να τον ανταλλάξει.

Διάφορες ομάδες ονοματίζονται ως πιθανοί, επόμενοι προορισμοί στην καριέρα του Αυστραλού άσου. Ένας εξ όσων έχουν ακουστεί είναι και οι Ουόριορς. Ωστόσο, ο ιδιοκτήτης των «πολεμιστών», Τζο Λακόμπ, φρόντισε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

Παραχωρώντας συνέντευξη στην "Chronicle", δήλωσε αρχικά: «Πάντα ψάχνουμε τρόπους και εξετάζουμε όλα τα ενδεχόμενα για να βελτιώσουμε την ομάδα μας». Στη συνέχεια, αναφερόμενος στον Σίμονς, ξεκαθάρισε:

«Κατά κάποιο τρόπο, δεν νομίζω ότι ταιριάζει σε αυτό που κάνουμε. Βγάζει πολλά λεφτά. Μπορεί να είναι στο παρκέ στο τέλος των αγώνων; Δεν ξέρω.

Είναι πολύ ταλαντούχος. Το πρόβλημα είναι ότι εμείς έχουμε τον Ντρέιμοντ Γκριν. Ο Ντρέιμοντ και ο Σίμονς μοιάζουν πολύ, στην λογική ότι κανένας εκ των δύο δεν σουτάρει καλά και κάνουν πολύ playmaking. Αυτό είναι το ένα θέμα, ενώ το θέμα των αποδοχών του Σίμονς είναι το άλλο».