Κόλισον: Προπονείται με τους Ουόριορς και σκέφτεται να επιστρέψει στη δράση

Ο Ντάρεν Κόλισον προπονείται τις τελευταίες μέρες με τους Ουόριορς, αφού σκέφτεται να επιστρέψει στην δράση μετά από δύο χρόνια απουσίας.

Κόλισον: Προπονείται με τους Ουόριορς και σκέφτεται να επιστρέψει στη δράση

Σκέψεις για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση κάνει ο Ντάρεν Κόλισον, μετά την απόσυρσή του το 2019. Γι' αυτό τον λόγο, τις τελευταίες μέρες προπονείται με τους Ουόριορς.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στις ΗΠΑ, ο Κόλισον έχει περάσει τις τελευταίες ημέρες στις εγκαταστάσεις του Γκόλντεν Στέιτ και δοκιμάζεται από τους «πολεμιστές», οι οποίοι έχουν ακόμα μία κενή θέση στο ρόστερ και ψάχνουν αναπληρωματικό back up πόιντ γκαρντ.

Υπενθυμίζεται ότι ο 34χρονος άσος βρίσκεται εκτός δράσης εδώ και δύο χρόνια, όταν το 2019 ανακοίνωσε αιφνιδίως την απόσυρσή του από τα παρκέ, επικαλούμενος οικογενειακούς και θρησκευτικούς λόγους.

Ο Κόλισον μετράει 12.5 πόντους, 2.7 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 1.2 κλεψίματα με 39.4% στα τρίποντα σε 30 λεπτά συμμετοχής. Την τελευταία του σεζόν με τη φανέλα των Πέισερς είχε 11.2 πόντους, 3.1 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 1.4 κλεψίματα μέσο όρο με 40.7% στα τρίποντα σε 28 λεπτά συμμετοχής.