Μπεν Σίμονς: Οι Τίμπεργουλβς θα καταθέσουν πρόταση στους Σίξερς

Ο Μπεν Σίμονς ενημέρωσε τους Σίξερς ότι δεν θέλει να συνεχίσει και οι Τίμπεργουλβς ετοιμάζονται να κάνουν πρόταση για να τον αποκτήσουν.

Μπεν Σίμονς: Οι Τίμπεργουλβς θα καταθέσουν πρόταση στους Σίξερς

Ο Μπεν Σίμονς ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται στους Σίξερς και οι Τίμπεργουλβς ετοιμάζονται να καταθέσουν πρόταση για να τον αποκτήσουν. Οι «λύκοι» είναι γνωστό ότι ενδιαφέρονταν για τον Αυστραλό, ωστόσο, οι απαιτήσεις της Φιλαδέλφεια ήταν τόσο υψηλές που ήταν αδύνατον να αποκτηθεί.

Ωστόσο, με την άρνηση του Σίμονς να εμφανιστεί στο τρέινινγκ καμπ της ομάδας του, οι Σίξερς δεν έχουν πλέον την επιλογή να ζητούν τα... άπιαστα ανταλλάγματα. Μέχρι τώρα, η Φιλαδέλφεια ζητούσε τουλάχιστον ένα All Star και ορισμένα draft pick πρώτου γύρου. Όμως, πλέον η τιμή του δεν μπορεί να είναι η ίδια.

Αυτό σκοπεύουν να εκμεταλλευτεί η Μινεσότα, η οποία ετοιμάζει ένα πακέτο ανταλλαγμάτων χωρίς βέβαια να περιλαμβάνεται κάποιος εκ Καρλ-Άντονι Τάουνς ή Άντονι Έντουαρντς. Δεν αποκλείεται πάντως να συμπεριληφθεί ο ΝτιΆντζελο Ράσελ και ο Μαλίκ Μπίσλεϊ ή και ο Τζέιντεν ΜακΝτάνιελς.

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι ο Ράσελ είναι κολλητός τους Τάουνς και οι Τίμπεργουλβς έχουν ξεκαθαρίσει ότι σκοπεύουν να χτίσουν την ομάδα του μέλλοντος γύρω από τους Τάουνς-Ράσελ-Έντουαρντς. Την ίδια στιγμή, οι Σίξερς ίσως επιχειρήσουν ένα καλύτερο παίκτη από τον Ράσελ, περιμένοντας για παράδειγμα να ζητήσει ανταλλαγή από τους Μπλέιζερς ο Ντάμιαν Λίλαρντ, ο οποίος για την ώρα βέβαια έχει ξεκαθαρίσει ότι θα μείνει στο Πόρτλαντ.