Νετς: Αφήνουν ελεύθερο τον Τζόρνταν, καραδοκούν οι Λέικερς

Οι Νετς σκοπεύουν να αφήσουν ελεύθερο τον ΝτιΆντρε Τζόρνταν, με τους Λέικερς να καραδοκούν προκειμένου να αποκτήσουν τον έμπειρο σέντερ.

Νετς: Αφήνουν ελεύθερο τον Τζόρνταν, καραδοκούν οι Λέικερς

Ο ΝτιΆντρε Τζόρνταν αναμένεται να αποχωρήσει από τους Νετς και οι Λέικερς παραμονεύουν προκειμένου να να αποκτήσουν ως ελεύθερο. Ο 33χρονος σέντερ έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με το Μπρούκλιν, το οποίο προβλέπει απολαβές ύψους 9.8 εκατ. δολαρίων, ωστόσο πλέον δεν χωράει στο ροτέισον.

Το ιδανικό σενάριο για τους Νετς θα ήταν ο Τζόρνταν να σταλεί σε άλλη ομάδα με ανταλλαγή, όμως το όνομά του πλέον από μόνο του δεν είναι αρκετά ελκυστικό. Με δεδομένο λοιπόν ότι το Μπρούκλιν δεν έχει κάποιο ντραφτ πικ πρώτου γύρου να προσφέρει για να προσελκύσει ενδιαφερόμενους, οι δύο πλευρές ψάχνουν τρόπο να λύσουν τη συνεργασία τους.

Οι Λέικερς περιμένουν αυτή την εξέλιξη για να τον αποκτήσουν. Έχοντας χτίσει τη φετινή σεζόν ένα ρόστερ με έμπειρους 30άρηδες, οι «λιμνάνθρωποι» φέρεται να εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του Τζόρνταν, ώστε να ενισχύσουν τη θέση των σέντερ, αφού τη δεδομένη στιγμή υπάρχουν μόνο οι Μαρκ Γκασόλ και Ντουάιτ Χάουαρντ.

Τη σεζόν 2020-21 ο Τζόρνταν είχε 7.5 πόντους, 7.5 ριμπάουντ, 1.6 ασίστ και 1.1 κοψίματα μέσο όρο σε 22 λεπτά συμμετοχής σε 57 αγώνες (43 ως βασικός). Στα Playoffs ωστόσο δεν βρήκε χρόνο συμμετοχής, με τον Στιβ Νας να μην τον υπολογίζει στο ροτέισον.