Κάιλ Κόρβερ: Αποσύρθηκε και πήγε στο τεχνικό τιμ των Νετς

Στροφή στην προπονητική πραγματοποίησε ο Κάιλ Κόρβερ, ο οποίος αποσύρθηκε από την ενεργό δράση και έγινε μέλος του τεχνικού τιμ των Νετς, της ομάδας που κάποτε τον παραχώρησε για ένα... φωτοτυπικό!

Κάιλ Κόρβερ: Αποσύρθηκε και πήγε στο τεχνικό τιμ των Νετς

Ο Κάιλ Κόρβερ αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, έχοντας μείνει εκτός την περασμένη σεζόν και να ενταχθεί στο τεχνικό τιμ του Στιβ Νας στους Νετς.

Είναι παράξενο πώς μερικές φορές τα φέρνει η ζωή, αφού, πριν 18 χρόνια το ίδιο franchise είχε ανταλλάξει τον 40χρονο πια περιφερειακό για ένα... φωτοτυπικό μηχάνημα!

Στο NBA Draft 2003, οι Νιου Τζέρσεϊ Νετς τότε τον είχαν επιλέξει στο Νο51, ωστόσο λίγο αργότερα τον αντάλλαξαν στους Σίξερς έναντι μόλις 125.000 δολαρίων, με τα οποία οι Νετς κάλυψαν τα έξοδα της Summer League, ενώ με όσα περίσσεψαν αγόρασαν ένα φωτοτυπικό μηχάνημα.

Ο ίδιος ο Κόρβερ σχολίασε εκ των υστέρων για το περιστατικό αυτό: «Έμαθα ότι έγινα ανταλλαγή, αν και δεν ξέρω αν η λέξη "ανταλλαγή" είναι σωστή, ουσιαστικά πωλήθηκα για ένα ποσό και αργότερα έμαθα ότι με αυτό το ποσό μπήκαν στο Summer League και με κάποια ψιλά που τους έμειναν αγόρασαν και ένα φωτοτυπικό μηχάνημα. Ποια είναι η αξία σου; Εμένα ήταν ένα φωτοτυπικό μηχάνημα».

Ο Κόρβερ έλαβε μέρος σε 1232 αγώνες κανονικών περιόδων του NBA, μετρώντας 9.7 πόντους (42.9% στο τρίποντο), 3 ριμπάουντ και 1.7 ασίστ ανά 25.3 λεπτά με τους Σίξερς, τους Τζαζ, τους Μπουλς, τους Χοκς, τους Καβαλίερς και τους Μπακς.