Στην Ελλάδα για διακοπές ο Αντετοκούνμπο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατέκτησε τον κόσμο με τη φανέλα των Μπακς και ύστερα από μια κοπιαστική σεζόν, ετοιμάζεται για τις καλοκαιρινές του διακοπές στην Ελλάδα.

Στην Ελλάδα για διακοπές ο Αντετοκούνμπο

Ο διεθνής Έλληνας άσος Γιάννης Αντετοκούνμπο, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του βραβείου MVP στους τελικούς του NBA, σκέφτεται την Ελλάδα και τις διακοπές του στη χώρα μας.

Ο δύσκολος δρόμος του Γιάννη και η σφυρηλάτηση ενός μύθου

Όπως έκανε γνωστό ο ατζέντης του, Γιώργος Πάνου, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αλλά και ο αδερφός του, Θανάσης, εφόσον ολοκληρώσει την καραντίνα, αναμένονται στην Αθήνα το πρωί του Σαββάτου.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το έπος του στους NBA Finals σε αριθμούς!

Ύστερα από κάποιες υποχρεώσεις, θα πάει για διακοπές με την οικογένειά του, προκειμένου να αποφορτιστεί μετά από μια τόσο δύσκολη σεζόν. Μάλιστα ο 26χρονος σούπερ σταρ ζήτησε μεταξύ σοβαρού και αστείου υποδοχή από… 100.000 φιλάθλους.

NBA Finals: Αποθέωσαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο οι ΛεΜπρόν, Κάρι και Τζόνσον!

Ο Αντετοκούνμπο θα έχει την ευκαιρία να ξεκουραστεί και να προετοιμαστεί για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, αφού η «γαλανόλευκη» δεν έχει προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Σε διαφορετική περίπτωση θα έπρεπε να μεταβεί στο Τόκιο για το μεγάλο ραντεβού.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η μυθική του εμφάνιση στο Game 6 των NBA Finals (vid)

Για αυτόν τον λόγο άλλωστε, σε αντίθεση με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, το πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει διακοπές για τους δύο συνοδοιπόρους του στην ομάδα του Μιλγουόκι. Ο Κρις Μίντλετον και ο Τζρου Χόλιντεϊ θα ταξιδέψουν στο Τόκιο για να συμμετάσχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Μαζί με τους πρωταθλητές θα είναι και ο άσος των Σανς, ο σπουδαίος Ντέβιν Μπούκερ.

Μπακς - Σανς 105-98: Στην κορυφή του κόσμου ο μυθικός Γιάννης, πρωταθλητές τα «ελάφια»!