Ρόντο: "Θέλω πρωτάθλημα με ΛεΜπρόν και Λέικερς"

Ο Ραζάν Ρόντο δεν έχει πρόβλημα που πήγε στους Λέικερς ενώ έχει παίξει στους Σέλτικς και τόνισε πως θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα δίπλα στον ΛεΜπρόν Τζέιμς. 

Ρόντο: "Θέλω πρωτάθλημα με ΛεΜπρόν και Λέικερς"

Ο Ραζάν Ρόντο διαθέτει έναν δύσκολο χαρακτήρα, δεν είναι εύκολο να μπει σε καλούπι και αρκετές φορές στο παρελθόν ταλαιπώρησε τις ομάδες του, με τα κλαμπ στο ΝΒΑ να αδυνατούν να τον κρατήσουν παραπάνω από μία σεζόν τα τελευταία χρόνια.

Eίναι χαρακτηριστικό πως μετά την οκταετία του στους Σέλτικς (2006-2014), ακολούθως έπαιξε σε Σακραμέντο (2015-2016), Σικάγο (2016-2017) και Νέα Ορλεάνη (2017-2018). Πλέον, ο 32χρονος πλέι-μέικερ, έχει μία νέα πρόκληση στη καριέρα του. Θα φορέσει τη φανέλα με τους Λος Άντζελες Λέικερς, έχοντας δίπλα του τον ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Δεν έχει πρόβλημα για το "πράσινο" παρελθόν του και τόνισε την μεγάλη του επιθυμία να κατακτήσει το πρωτάθλημα: "Έχουν σχέδιο οι Λέικερς για να με βάλουν δίπλα σε όλους τους παίκτες που ανακοινώθηκαν πρόσφατα και τον υπέροχο νεανικό πυρήνα της ομάδας. Δεν με ενδιαφέρει να ξεκινάω βασικός, με νοιάζει να κερδίσω το πρωτάθλημα

Δεν είναι περίεργο που θα είμαι παίκτης των Λέικερς. Οι μάχες μαζί τους έγιναν πριν μία δεκαετία. Και κανένας παίκτης της εκείνης περιόδου δεν είναι πλέον εδώ.

Βάζεις μία ομάδα, ένα οποιοδήποτε σύνολο παικτών γύρω από τον ΛεΜπρόν Τζέιμς. Έχει πάει σε 8 σερί τελικούς, θέλει να είναι εκεί και φέτος. Επομένως, οι προσδοκίες μου είναι οι ίδιες. Στο τέλος της ημέρας, περιμένω να κερδίζω. Τίποτα άλλο".