Αντετοκούνμπο: «Αυτός είναι ο Κέβιν Ντουράντ...»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εξήρε την απόδοση του Κέβιν Ντουράντ στον δεύτερο ημιτελικό των Μπακς με τους Νετς, όπου η ομάδα του Μπρούκλιν διέσυρε την αντίστοιχη του Μιλγουόκι, με σκορ 125-86.

Αντετοκούνμπο: «Αυτός είναι ο Κέβιν Ντουράντ...»

Οι δηλώσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο:

"Προσπάθησα να βρεθώ στα σημεία μου, να εκτελέσω σουτ που δουλεύω. Πρέπει να γίνω πιο επιθετικός στη συνέχεια, πρέπει να βρούμε έναν τρόπο για να σταματήσουμε τον Ντουράντ. Όχι να τον σταματήσουμε, να τον δυσκολέψουμε με περισσότερα κορμιά. Στο ένας εναντίον ενός νιώθει άνετα, πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε, το έχω ξαναπεί, είναι ο Κέβιν Ντουράντ. Κάνει αυτό που πρέπει να κάνει, εμείς απλώς πρέπει να προσπαθήσουμε να τον δυσκολέψουμε.

Δεν πετάμε στα σύννεφα και δεν τα βάφουμε μαύρα, ήρθαμε στη σειρά χωρίς να πετάμε στα σύννεφα. Εμπιστεύομαι τη δουλειά μου, τους συμπαίκτες μου, πιστεύω την ομάδα μου. Δεν σκέφτομαι το μέλλον ή το παρελθόν, το μόνο που με νοιάζει είναι να μπω στο αεροπλάνο και να εκτελέσουμε καλύτερα το πλάνο μας στο επόμενο ματς. Δεν δίνω σημασία στο παρελθόν. Είτε χάνεις με έναν πόντο, είτε χάνεις με 30, είναι το ίδιο. Ήμουν λίγο εκνευρισμένος επειδή δεν έβαλα τα σουτ, θα είμαι έτοιμος για το Game 3.

Έχουμε μια ευκαιρία στο γήπεδό μας, πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας, να κοιτάζουμε ένα ματς κάθε φορά. Πρέπει να κερδίσουμε το επόμενο, μετά να κοιτάξουμε το Game 4. Έχουμε την ευκαιρία και είμαι χαρούμενος γι' αυτό. Εχουμε εγωισμό, είμαστε περήφανοι, όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα θέλεις, πρέπει να πάρεις την ομάδα στις πλάτες σου".