Λίλαρντ: «Ο Τζέισον Κιντ να είναι ο επόμενος προπονητής των Μπλέιζερς»

Ο Ντάμιαν Λίλαρντ δεν έκρυψε την προτίμησή του στον Τζέισον Κιντ για να διαδεχθεί τον Τέρι Στοτς στην τεχνική ηγεσία των Μπλέιζερς.

Λίλαρντ: «Ο Τζέισον Κιντ να είναι ο επόμενος προπονητής των Μπλέιζερς»

Ο Τέρι Στοτς αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο των Μπλέιζερς, μετά από 9 χρόνια, «πληρώνοντας το μάρμαρο» για τον αποκλεισμό του Πόρτλαντ στον πρώτο γύρο των Playoffs από τον Νάγκετς.

Ήδη τα πρώτα ονόματα για την διαδοχή του στην τεχνική ηγεσία έχουν ακουστεί. Μεταξύ αυτών, βρίσκονται και οι Τζεφ Βαν Γκάντι, Τσόνσι Μπίλαμπς και Τζέισον Κιντ, με τον Λίλαρντ να σημειώνεται ότι θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην απόφαση.

Ο σταρ του Πόρτλαντ πάντως φαίνεται να έχει ξεκάθαρη προτίμηση στον Κιντ, όπως δήλωσε στον Κρις Χέινς του Yahoo Sports: «Ο Τζέισον Κιντ είναι ο άνθρωπος που θέλω».

Ο Λίλαρντ έχει εξαιρετική σχέση με τον Κιντ, αφού και αμφότεροι έχουν καταγωγή από το Όκλαντ, με τον 30χρονο άσο να τρέφει μεγάλο σεβασμό να σέβεται τον νυν βοηθό προπονητή των Λέικερς.

Ο Κιντ αναμένεται να είναι περιζήτητος το φετινό καλοκαίρι, αφού, πέραν των Μπλέιζερς, οι Σέλτικς φέρεται να τον έχουν ήδη προσεγγίσει, μετά την προαγωγή του Μπραντ Στίβενς από την θέση του προπονητή στη θέση του προέδρου.